Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Do ktorého tímu prestúpi Ronaldo podľa stávkových kancelárií

Je leto, do začiatku novej sezóny je ďaleko a fanúšikovia futbalu môžu sledovať maximálne priateľské zápasy. Oveľa väčšiu pozornosť teraz preto budia iné bitky ako tie, ktoré sa odohrávajú na futbalových trávnikoch. Od konca júna do 1. septembra beží letné prestupové okno. Niektoré zaujímavé prestupy už prebehli - Lewandowski odišiel z Bayernu do Barcelony, jeho miesto v Mníchove zaujal útočník Mané z Liverpoolu. Veľký rozruch vzbudil aj Erling Haaland, ktorý odišiel z Dortmundu. Manchester City musel zaplatiť 60 miliónov Eur plus bonusy.

28.07.2022 12:00
debata
Cristiano Ronaldo.

V pohotovosti sú aj fanúšikovia konkurenčných United. Tých zaujíma osud najväčšej hviezdy klubu, Cristiana Ronalda. A priaznivci Červených diablov nie sú sami – prestup je veľkou otázkou aj pre stávkové kancelárie. Ide o predmet takzvaných špeciálnych stávok, ktoré s obľubou vypisujú slovenské stávkové kancelárie ako napríklad Fortuna, či Tipsport. Pre porovnanie v susednom Česku napríklad nanovo legalizovaná stávková kancelária Betano do konca nachystala špeciálny promo kód Betano. S pomocou týchto promo akcií pre daný trh môžu milovníci futbalu tipovať na túto, alebo ďalšie stávkarské príležitosti a pritom ťažiť zo štedrých bonusov za registráciu.

Zaujímavý bonus pre nových klientov, ale ponúka aj konkurencia – Doxxbet, Niké, Synottip či už spomínaná Fortuna. Teraz si preberieme destinácie, kde Ronaldo môže skončiť.

Cristiano Ronaldo a Manchester United

Ako už bolo povedané, 37-ročný portugalský futbalový fenomén strávil poslednú sezónu v Manchestri United. Prestúpil tu v lete 2021 a bol to pre fanúšikov veľký sviatok. Všetci čakali, že Červení diabli po rokoch v ústraní zase budú vládnuť v Európe. Ronalda v klube privítal kouč Ole Gunnar Solskjær, ktorý sám s Ronaldom v Manchestri hrával. Rodák z Madeiry totiž dres United obliekal už skôr, konkrétne v rokoch 2003–2009.

Tento comeback ale mal ďaleko od dokonalosti. United šli od samého začiatku od problému do problému. Výsledky sa nerodili a kouč Solskjær sa v novembri 2021 porúčal. Vzápätí prišiel klub o veľkú hviezdu Greenwooda, ktorý bol obvinený zo sexuálneho násilia. 20-ročný talent od januára kvôli tejto kauze nekopol do lopty. A Ronaldo sám, hoci robil čo mohol, klub výsledkovo nevytiahol.

5. Cristiano Ronaldo (Manchester City):  449...

Jeden by si myslel, že Portugalec je jediný, komu na úspechu záleží. Ronaldove individuálne výkony boli úchvatné, skrátka starý dobrý CR7. Lenže aj cez 18 gólov za rok skončili United v lige až šiesty a budúci rok si Ligu majstrov nezahrajú. To je pre Ronalda horká pilulka. Dôvodov na nespokojnosť je ale viac.

Odborníci ale tvrdia, že hlavným problémom United bol paradoxne práve Ronaldo. Mužstvo malo pred sezónou určitý smer, ako celok začalo fungovať a zrazu prišiel hviezdny hráč, ktorý má rád, keď mužstvo hrá na neho. Sú teda dobré dôvody ako pre Ronalda, tak aj pre klub, aby sa ich cesty rozdelili. Napriek tomu ale mnohí veria, že autor celkom 102 gólov v drese United zostane. V novej sezóne prichádza nový tréner – Erik ten Hag. Ide o uznávaného odborníka, ktorý by mohol Ronalda presvedčiť, že teraz už bude všetko fungovať ako po masle.

Častý súper Ronalda Atlético Madrid

Anglický denník Mirror veľmi rozoberal možnosť prestupu Cristiana Ronalda do Atlética Madrid. To by bola bomba. CR7 a La Liga idú k sebe. Pripočítajme k tomu tiež fakt, že dlhoročný kouč Atlética Diego Simeone sa netají s obdivom k 37-ročnému kanonierovi. Práve ofenzíva jeho tímu ale potrebuje vystužiť.

Na druhú stranu, Ronaldo strávil svoje najlepšie roky v konkurenčnom Reale. Keby prišiel Ronaldo k Atlétom, celý Madrid by bol hore nohami. Treba tiež povedať, že Atlético nie je tak bohatou organizáciou. A Ronaldo bude stáť veľký balík.

ronaldo, nepouzivat

Nová výzva Bayern Mníchov

Kto má peniaze, to je Bayern Mníchov. Bavorský veľkoklub je gigantom nemeckej ligy s presahom do európskych súťaží. To by Ronaldovi znelo určite dobre. V Bayerne by si zahral svoju milovanú Ligu majstrov. Navyše by mal motiváciu rozšíriť svoju gólovú zbierku v nemeckej najvyššej súťaži – jedinej z európskych TOP líg, ktorú otec piatich detí ešte nehral.

ronaldo, nepouzivat

Ďalším argumentom pre túto voľbu je fakt, že Bayern opustil jeho kanonier Lewandowski. Poľský útočník zamieril do Barcelony a nahradiť ho, to si vyžaduje skutočný kaliber. Na druhú stranu, nákup Cristiana Ronalda by bol v priamom rozpore s ekonomickou politikou Bayernu. Mníchovskí nepatria medzi rozhadzovačné kluby, väčšinou si vyberajú skôr hráčov druhého sledu, ktorých dokážu vychovať v hviezdy svetového kalibru.

Hviezdny Paris Saint-Germain

Na prvý pohľad toto spojenie dáva zmysel. Paríž má extrémne bohatých majiteľov, ktorí si navyše s nejakou koncepciou hlavu nerobia. Jednoducho kupujú hviezdy, na ktoré si spomenú. Veľa fanúšikov to kritizuje, ale kvôli možnosti vidieť v jednom tíme Ronalda a Messiho by si lístok na PSG kúpil snáď každý. Alebo si aspoň zapol zápas v televízii.

Keby Ronalda zaujímali len peniaze, asi by stačilo zdvihnúť telefón a prestup do PSG by sa určite nejako vyjednal.

ronaldo, nepouzivat

Bude to ale zložitejšie. Portugalec by zrejme ťažko niesol, že by nebol v mužstve tou najžiarivejšou hviezdou. Tou napokon nie je ani Messi, Neymar alebo Ramos – je to Kylian Mbappé, ktorý všetkých prečnieva nielen platovo, ale aj svojimi právomocami. Ronalda určite odrádza aj skutočnosť, že PSG hrá francúzsku ligu. Nie tak kvalitné, o akú by ambiciózny útočník stál.

Milovaný Real Madrid

Jeden triumfálny návrat sa už uskutočnil, prečo nie druhý? Po Manchestri United by mohol Ronaldo prežiť druhé futbalové déjà vu v Reale. Tešil by sa tu naňho staronový kouč Carlo Ancelotti a tiež ďalší niekdajší parťáci – Modrić, Carvajal, Kroos alebo Casemiro. Len Karim Benzema by asi nebol veľmi nadšený. Francúzsky útočník gólovo v Reale vzrástol až po tom, čo Ronaldo odišiel.

2009 Cristiano Ronaldo - Portugalsko * Cena za...

Problémom tohto prestupu je tak zrejme to, že by sa pre Ronalda ťažko hľadalo miesto. Niektorí hráči by museli odísť, čo sa nemusí javiť byť rozumný ťah. Veď súčasná eskadra Bieleho baletu naposledy vyhrala Ligu majstrov.

debata chyba