Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ďalší hviezdny Srb má koronavírus. Jokič sa stretol na exhibícii s Djokovičom

Srbský basketbalista Nikola Jokič mal pozitívny test na nový koronavírus. Líder tímu zámorskej NBA Denver Nuggets nevykazuje žiadne symptómy ochorenia COVID-19 a je v domácej izolácii vo svojom rodnom meste Sombor.

24.06.2020 06:58
Nikola Jokič Foto: ,
Nikola Jokič.
debata

Jokič sa tak pridal k ďalšej výraznej osobnosti srbského športu, tenistovi Novakovi Djokovičovi, ktorý pozitívny test oznámil v utorok.

Obaja sa spolu stretli 11. júna na basketbalovej exhibícii v Belehrade. Okrem nich sa z účastníkov akcie nakazil koronavírusom aj ďalší srbský basketbalista Nikola Jankovič z Partizanu Belehrad.

Do zámoria bude môcť Jokič pred plánovaným reštartom NBA vycestovať, až keď bude mať dva negatívne testy na koronavírus v priebehu 24 hodín.

Po príchode do USA bude potrebovať ďalší úspešný test, aby sa mohol pripojiť k tímu. V izolácii je údajne už od minulého týždňa, pôvodne mal do Denveru odletieť 15. júna.

Najlepšie zarábajúci športovci podľa Forbesu Fotogaléria - 51 fotiek Všetky fotky
50. Paul Pogba (Fran./futbal/28,5 mil. USD).

Obnovenie sezóny v NBA je plánované na 30. júla, Denver je na tretej priečke Západnej konferencie.

Jokič má v tejto sezóne bilanciu 20 bodov, 10 doskokov a 7 asistencií na zápas. Pozitívny test na koronavírus oznámil pred časom aj tréner Nuggets Mike Malone, pripomenul portál ESPN.

debata chyba
Viac na túto tému: #Denver Nuggets #Nikola Jovič