Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Útok ako z akčného filmu. Súpera takmer prizabil jeho vlastnou prilbou

Keď sa v nevydarenom akčnom filme objaví športová scéna, vyobrazenie má často až charakter paródie. Poviete si - v poriadku, čo iné som mohol čakať od béčkového filmu. Hviezda tímu v americkom futbale z Clevelandu Myles Garrett však scénu z tejto kategórie predviedol priamo na pôde NFL.

16.11.2019 15:31
Myles Garrett Foto: ,
Brutálny útok Mylesa Garretta na Masona Rudolpha.
debata

Garrett je jednotkou draftu z roku 2017. Tímu ani jemu sa však nedarí a frustráciu naplno ventiloval v závere zápasu s Pittsburghom. Garrett dohral súboj s Masonom Rudolphom, vznikla potýčka, hráči sa začali naťahovať.

Garrett strhol súperovi prilbu a zasiahol ho tvrdým úderom vedeným spoza hlavy. Rudolph situáciu prekvapivo ustál na nohách, hoci následne ho zložil na zem iný hráč Clevelandu.

Horšie dopadol Garrett. Toho si vzala do parády dvojica z Pittsburghu. Nechýbali údery päsťou či kopance na zemi. „Spravil som chybu. Stratil som nad sebou kontrolu a veľmi to ľutujem. Bolo to hlúpe, ublížilo to celému tímu,“ vravel po zápase.

Toto nebol prvý „kúsok“ Mylesa Garretta.

Vedenie súťaže dalo Garrettovi najvyšší trest za incident počas hry v histórii NFL. Nezahrá si minimálne do konca sezóny, v ktorej Cleveland čaká ešte šesť zápasov v základnej časti a play off. Kratšie tresty dostali aj Maurkice Pouncey z Pittsburgu (3 zápasy) a Larry Ogunjobi z Clevelandu (1 zápas).

„Garrett ho mohol zabiť. Čo keby ho zasiahol do oblasti spánku?“ zamyslel sa nad tragickým scenárom potrestaný spoluhráč Pouncey. Quarterback Baker Mayfield podľa CNN vyhlásil: „Napriek víťazstvu sa cítime ako po prehre.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #NFL #Myles Garrett #Mason Rudolph