Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Hviezdne trio na čele s Durantom do Brooklynu. Výmenou za All Star hráča

Americkí basketbalisti a olympijskí víťazi Kevin Durant, Kyrie Irving a DeAndre Jordan by sa mali stať novými akvizíciami klubu zámorskej NBA Brooklyn Nets.

01.07.2019 09:57
debata
Nové posily Brooklyn Nets, Kevin Durant z... Foto: SITA/AP, instagram.com/kyrieirvingkicks
Durant, Irving, Jordan Nové posily Brooklyn Nets, Kevin Durant z Golden State Warriors, Kyrie Irving z Bostonu Celtics a DeAndre Jordan z New Yorku Knicks.

Informovala o tom agentúra AP s odvolaním sa na anonymný zdroj z prostredia klubu, keďže dosiahnuté dohody ešte nie sú spečatené podpismi zmlúv.

Všetci traja hviezdni hráči profiligy sa dohodli na zmluvách na 4 roky. Tridsaťročný Durant ale po operácii achilovky zrejme vynechá nasledujúci ročník. Aj tak by mal zarobiť za 4 roky 164 miliónov amerických dolárov.

Dvadsaťsedemročný rozohrávač Irving, ktorý doteraz pôsobil v Bostone Celtics dostane zmluvu na 141 miliónov a 30-ročný pivot Jordan 40 miliónov. Jordan začal minulú sezónu v Dallase, ale vymenili ho do New York Knicks za Kristapsa Poržiginsa.

Z tímu Nets ale odíde 23-ročný D’Angelo Russell, účastníka All Star zápasu vedenie vymenilo do Golden State Warriors za Duranta.

TV Pravda: Slávna Tour de France sa blíži. Peter Sagan je pred jej štartom na správnej ceste, tvrdí v ďalšej časti relácie Týždeň v športe bývalý slovenský cyklista Peter Velits:

Video
debata chyba
Viac na túto tému: #NBA #DeAndre Jordan #Kevin Durant #Brooklyn Nets #Kyrie Irving