Jágr vyrukoval so zásadnou informáciou o konci kariéry. Knihu vraj pripravuje desať rokov, no keďže zmenil aj svoje názory, treba ju prepísať

Športweb | 25.04.2024 22:18
Jaromír Jágr Foto:
Jaromír Jágr počas baráže proti Vsetínu.
Česká hokejová hviezda Jaromír Jágr prezradila dve exkluzívne informácie. Ešte pred barážou jeho Kladna povedal, aké má plány, pokiaľ sa udrží so svojim tímom v extralige.

Čo sa nakoniec aj podarilo. Kladno zdolalo Vsetín 4:0 na zápasy a Jágr sa navyše stal najstarším profesionálnym hráčom a strelcom v histórii hokeja.

Česká reportérka z magazínu Showtime sa ho pýtala, či je pravda, že hokejová legenda natáča film a prirpavuje knihu.

„Knihu chystám už tak desať rokov, takže všetko, čo som mal nachystané, som musel zmeniť, pretože som zmenil svoje názory,“ prezradil so smiechom Jágr v exkluzívnom rozhovore pre Showtime.

„Film sme začali natáčať už pred štyrmi rokmi, takže som to trochu predražil,“ pokračoval Jágr s tým, že si myslel, že skončí, ale kariéru si stále predlžuje.

„Uvidíme, ako dopadne baráž, a ak by dopadla dobre a my sme zostali v extralige, tak máme plán natočiť moju poslednú sezónu,“ prekvapil Jágr ďalšími plánmi do budúcnosti.

lantoši Čítajte viac Žiaril v Česku, hrá najlepší hokej v kariére: Upratal som si v hlave, s Cehlárikom sme na rovnakej vlne

„Chcel by som sa naozaj fyzicky pripraviť na poslednú sezónu,“ dodal.

Baráž Kladno vyhralo, zostalo v extralige, a Jágr tak môže začať prípravy na avizovanú poslednú sezónu.

Hrajúci majiteľ novinárom povedal, že pre Kladno bol súboj s víťazom prvej ligy existenčnou záležitosťou. Za hlavného strojcu úspechu označil gólmana Adama Brízgalu.

Do nového ročníka chce šéf Kladna zostaviť čo najlepší tím a na štvrtýkrát sa vyhnúť zradnej baráži medzi posledným celkom najvyššej súťaže a víťazom prvej ligy.

Dresy tímov na MS v hokeji 2024 Fotogaléria - 32 fotiek Všetky fotky
Rakúsko - domáci dres.