Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Šatan oznámil ďalšie tri mená, ktoré sa zapoja do prípravy pred šampionátom

Slovenskú hokejovú reprezentáciu posilnia v ďalšej fáze prípravy obranca Mislav Rosandič a útočníci Miloš Kelemen a Libor Hudáček. Po prípravnom zápase s Nemeckom to v sobotu uviedol generálny manažér Miroslav Šatan.

29.04.2023 19:00
Miroslav Šatan Foto: ,
Miroslav Šatan.
debata

Okrem týchto troch hráčov sa do prípravy zapoja aj obrancovia Patrik Koch a Mário Grman. Koch už bol na minulotýždňovom zraze, Grman bojoval s chorobou.

Okrem tria Hudáček, Kelemen a Rosandič sú v hre aj ďalší hokejisti, ktorí sa predstavili vo finále českej extraligy, ich zdravotný stav skúma realizačný tím.

Nemecko Čítajte viac Dvihnutý výstražný prst pred odchodom do Rigy. Slováci aj druhýkrát podľahli Nemcom

„O tom, kto odíde, o tom sa práve v týchto chvíľach rozprávajú tréneri. Čo sa týka ďalších hráčov niektorí majú zdravotné problémy, musíme si pozbierať informácie do ďalšieho zrazu,“ povedal Šatan.

So zraneniami bojovali v play off českej extraligy Marko Daňo, Martin Marinčin, či Oliver Okuliar. V drese Třinca, ktorý v piatok vybojoval svoj piaty titul, sa predstavili aj Miloš Roman a Tomáš Marcinko.

Video
Video
Fínsko Hokej MS2022 A SR Pospíšil Čítajte viac Spravil som olympijský bronz i štvrťfinále MS a teraz sa mi nikto neozýva. Takto by sa ku mne chovať nemali, hnevá Pospíšila
debata chyba
Viac na túto tému: #Libor Hudáček #Mislav Rosandič #Miloš Kelemen