Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Lopušanová opäť pálila ako pri Verdune. Jej hetrik na Maďarky nestačil

Nela Lopušanová má už za sebou aj premiéru medzi seniorkami Slovenska.

07.02.2023 23:24
Nela Lopušanová Foto:
Nela Lopušanová.
debata

Na turnaji v Budapešti si 14-ročná talentovaná hokejistka pripísala v národnom drese hetrik. Vychádzajúca superhviezda však na všetko sama nestačila, lebo Slovenky prehrali so svojimi súperkami 6:7.

Maďarsko – SLOVENSKO 7:6 (2:1, 2:2, 3:3)
Góly Slovenska: 14. Nemčeková, 27., 30. a 49. Lopušanová, 41. Ištocyová 48. Rumanová.

Lopušanová je nielen slovenský, ale aj svetový hokejový talent. Má iba štrnásť rokov, ale nedávno sa na MS do 18 rokov stala MVP – najužitočnejšia hráčka na turnaji. Jej skvelé kúsky si všimli viaceré hokejové celebrity.

Pravda o nej v uplynulých týždňov pripravila dva veľké materiály. Prvý s jej bratom a hráčom druholigovej Žiliny Šimonom Lopušanom a jej mamou Slávkou. Rozprávali o jej detstve, záľubách, o tom, ako to u nich doma vyzeralo – žiadne bábiky, ale obité steny po puku.

Lopušan Čítajte viac Lopušanová bola malý prívesok veľkého brata. Keby ste videli tie dobité steny, spomína mama

Druhým textom bol rozhovor s jej trénerom Jakubom Kubišom. Bývalý hokejista nám porozprával o tom, ako ju vlani v lete spoznal, ako excelovala medzi chlapcami – nielen na ľade, ale aj v posilňovni ale aj iných športoch. Prezradil, ako ho v jeden letný deň prekvapila, keď prišla na štadión o piatej ráno na bicykli. Prečítajte si rozhovor…

Nela Lopušanová 2 Čítajte viac Lopušanová je jackpot. Iných vozia rodičia takmer do šatne, ona príde na bicykli ráno o piatej
debata chyba
Viac na túto tému: #Nela Lopušanová