Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Nekompromisný ortieľ. Molnára po florbalovom incidente vyradili z tímu

Ondrej Molnár nebude súčasťou záverečnej prípravy slovenskej hokejovej reprezentácie do 20 rokov na blížiace sa juniorské majstrovstvá sveta v Kanade.

11.12.2022 11:14
Molnár hokej Foto: ,
Ondrej Molnár v drese Slovenska.
debata (3)

Útočník HK Nitra pyká za incident, ktorý sa udial na stredoškolskom florbalovom turnaji.

Molnár so spoluhráčom Adamom Sýkorom, ktorí hrali za nitriansku školu, sa počas zápasu zapojili do hromadnej šarvátky. Sedemnásťročný Molnár mal počas nej zraniť súpera.

K incidentu zaujal v nedeľu trénerský štáb reprezentačnej dvadsiatky a vedenie Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH) spoločné stanovisko.

Molnár hokej Čítajte viac Mladí reprezentanti v krvavej bitke. Jeden čelí trestnému stíhaniu

"Ondrej Molnár nebude súčasťou záverečnej prípravy slovenskej hokejovej reprezentácie do 20 rokov na blížiaci sa juniorský šampionát v Kanade.

Dôvodom je incident zo stredoškolského florbalového turnaja, ktorého bol hráč súčasťou a počas ktorého sa dopustil zranenia svojho rovesníka.

Trénerský štáb reprezentácie do 20 rokov sa na základe zhromaždených informácií o incidente po porade s vedením SZĽH rozhodol, že Ondrej Molnár nebude súčasťou tímu, kým orgány činné v trestnom konaní incident riadne nevyšetria.

Slovenská reprezentácia do 20 rokov sa stretne od pondelka vo Zvolene a chce sa plne venovať príprave na juniorský šampionát v Kanade," znie v stanovisku zverejnenom na webe SZĽH.

3 debata chyba
Viac na túto tému: #slovenskí hokejisti do 20 rokov #Adam Sýkora #Ondrej Molnár