Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ďalší sponzor odkazuje SZĽH: Prehodnoťte svoje rozhodnutie

Po spoločnostiach Orange, Škoda Auto a Kaufland, ktorí sú dôležitými partnermi Slovenského zväzu ľadového hokeja, vyjadrila svoj nesúhlas s postojom SZĽH ku hráčom z KHL aj firma Tipos.

14.09.2022 16:57
Michal Čajkovský Foto: ,
Jedným z ôsmich Slovákov, ktorí hrajú v KHL, je aj obranca Michal Čajkovský.
debata (20)

"TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a. s., ako generálny partner najvyššej hokejovej súťaže TIPOS Extraligy a tiež druhej najvyššej ligy TIPOS Slovenskej hokejovej ligy, vníma veľmi znepokojivo rozhodnutie Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH).

Keďže nám dianie na Ukrajine nie je ľahostajné a odsudzujeme každý vojenský konflikt, chceli by sme vyzvať výkonný výbor SZĽH, aby prehodnotil svoje rozhodnutie umožňujúce hráčom pôsobiacim v Rusku a KHL reprezentovať Slovensko na medzinárodných súťažiach," uvádza sa v stanovisku spoločnosti.

Čína ZOH2022 Peking Hokej o bronz SR Švédsko Čítajte viac Ostrý atak spoza hraníc: Šatan a spol. podporujú krvavý ruský teror!

Výkonný výbor SZĽH minulý týždeň oznámil, že naďalej bude volať do reprezentácie aj hráčov z KHL, čo vyvolalo nespokojnú reakciu nielen sponzorov hokejového hnutia.

Stanovisko SZĽH je protikladným postojom, aký v súvislosti s vojenskou agresiou Ruska v susednej krajine a nevolaním hráčom z ruskej súťaže zaujali hokejové zväzy vo Švédsku, Fínsku, Česku, Francúzsku či Lotyšsku.

Národnosti legionárov v KHL 2022/23 Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
V KHL hrá v tejto sezóne 70 legionárov, presnú...
20 debata chyba
Viac na túto tému: #KHL #SZĽH #vojna na Ukrajine