Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Pozitívne prípady v tíme. V úvodnom dueli chýbalo kvarteto Slovákov

Slovenskí hokejoví reprezentanti Filip Krivošík a Jozef Baláž mali pred úvodným zápasom Nemeckého pohára pozitívne testy na kornavírus a na turnaji si nezahrajú.

11.11.2021 15:11
Filip Krivošík Foto: ,
Filip Krivošík.
debata

Okrem nich vo štvrtok proti Švajčiarsku (16.15 h) nenastúpia ani ich spolubývajúci Michal Ivan a Samuel Buček, ktorí zostali v karanténe.

Všetci členovia tímu boli počas prípravy na Slovensku testovaní PCR testom s negatívnym výsledkom. V dejisku turnaja, po testoch od organizátora, sa vo štvrtok objavili dva pozitívne prípady.

Slovensko, Švajčiarsko Čítajte viac Kanonádu Slovákov proti Švajčiarov sme sledovali ONLINE

"Proti Helvétom nastúpime v mierne oklieštenej zostave. V karanténe musia zostať dvaja hráči aj ich spolubývajúci.

Trošku nám to skrížilo plány, ale veríme, že odohráme dobrý zápas a hráči ukážu, čo je v nich," povedal pred zápasom asistent generálneho manažéra Oto Haščák.

Nemecko SR Hokej Nemecký pohár Krefeld. Čítajte viac Predposledná šanca. Adepti štartujú boj o Peking

Proti Švajčiarom tak nenastúpia Krivošík, Baláž, Ivan a Buček. Keďže dvaja hráči s pozitívnym výsledkom musia zostať v karanténe aj nasledujúce dni, na turnaji vôbec nenastúpia.

Slováci musia do konca turnaja absolvovať každý deň PCR test.

„Dúfame, že všetky testy nám vyjdú negatívne a dohráme turnaj podľa pôvodného plánu,“ uviedol pre hockeyslovakia.sk Haščák.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk
debata chyba
Viac na túto tému: #slovenskí hokejisti #Nemecký pohár #švajčiarski hokejisti