Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Proti Lotyšom v bránke Janus, v útoku Viedenský aj Hrivík

Vo štvrtkovom prípravnom súboji proti Lotyšom v Bratislave nastúpia slovenskí hokejisti v bránke s Jaroslavom Janusom a v útoku s hráčmi zo zámoria Marekom Viedenským a Marekom Hrivíkom.

30.04.2014 17:08
Jaroslav Janus, hokej MS Foto: ,
Jaroslav Janus.
debata (1)

Informuje o tom server Slovenského zväzu ľadového hokeja. Situácia sa vykryštalizovala po stredajšom tréningu Slovákov.

"Príležitosť dáme chlapcom, ktorí prišli zo zámoria a pripojili sa k nám poslední. Viedenského máme v jednom útoku s Hrivíkom a isté je aj to, že do bránky postavíme Jaroslava Janusa,“ prezradil tréner Vladimír Vůjtek.

Blížiaci sa turnaj Slovakia Cup, kde slovenskí reprezentanti nastúpia vo štvrtok proti Lotyšom a v sobotu proti Nórom, bude generálkou slovenskej reprezentácie pred majstrovstvami sveta, ktoré sa začnú v bieloruskom Minsku už na budúci týždeň. „Máme viacero otáznikov a práve počas tohto víkendu budeme musieť skonfrontovať viacerých hráčov. Tí, čo prišli zo zámoria, musia ukázať, že sú lepší, ako tí, ktorí s nami boli od začiatku prípravy. Na všetkých mojich zverencoch vidieť, že majú obrovskú chuť dostať sa na majstrovstvá sveta. Verím, že tieto dva duely nám ukážu tých najlepších, pre ktorých sa napokon v sobotu rozhodneme v nominácii do Bieloruska,“ dodal Vůjtek.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Slovensko #2014 #Lotyšsko #Slovakia Cup