Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Regenda sa pýta do NHL, predviedol inštinkt zabijaka. Obranca netušil, čo sa deje

Slovenský hokejový útočník Pavol Regenda je v zámorskej AHL na neudržanie. Parádnu formu potvrdil v noci na sobotu, keď strelil už svoj desiaty gól v tejto sezóne.

25.11.2023 07:59
Regenda Foto:
Pavol Regenda.
debata (1)

K desiatemu gólu pridal aj tretiu asistenciu. Regenda tak zaznamenal tretí viacbodový výkon v sezóne, no San Diegu k víťazstvu napokon nepomohol. Jeho tím prehral so Chicagom 4:6.

Regenda predviedol pri presnom zásahu, ktorým vyrovnával na 2:2, inštinkt zabijaka. Pred bránkoviskom si vytvoril priestor, dosledoval puk a kým brankár a obranca súpera netušili kde je, Slovák ho poľahky bekhendom upratal do bránky. Pozrite si gól:

Regenda sa v novej sezóne prezentuje v drese San Diega lepšími výkonmi, ako tomu bolo v predchádzajúcom ročníku AHL. Po pätnástich dueloch ročníka 2022/23 mal na konte šesť gólov, teraz už o štyri viac. Jeho strelecké schopnosti by tak mohli dopomôcť k jeho povolaniu do prvého tímu Anaheimu Ducks v NHL.

Ostatným slovenským hokejistom sa v AHL nedarilo. Útočník Adam Sýkora nebodoval pri výhre Hartfordu 4:2 nad Springfieldom a útočník Martin Chromiak ostal s nulou pri výhre Ontaria 3:0 nad San Jose. Obranca Šimon Nemec nezabránil prehre Uticy so Syracuse 0:3.

Najlepšia zostava Slovákov z NHL v histórii Fotogaléria - 21 fotiek Všetky fotky
Najlepšia zostava Slovákov z NHL v histórii.
1 debata chyba
Viac na túto tému: #AHL #Pavol Regenda #San Diego Gulls