Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Na mieste činu po dvoch desaťročiach. Jágr v kabíne Penguins, prišlo aj k stretnutiu s legendou

Ubehlo už 22 rokov od čias, keď si naposledy obliekal dres s tučniakom na hrudi. Legendárny český hokejista Jaromír Jágr zistil, že aj po tak dlhom čase je v Pittsburghu obdivovaný.

22.05.2023 12:25
jj68jaromirjagr 1684671299 1 Foto:
Stretnutie legiend v kabíne Pittsburghu: Paul Coffey a Jaromír Jágr.
debata

O tom sa Jágr presvedčil minulý víkend, keď podnikol cestu do zámoria a zavítal aj na návštevu klubu, v ktorom odštartoval oslnivú kariéru v NHL.

V rámci autogramiády víťazov Stanleyho pohára zo sezóny 1991/92 sa po rokoch stretol s bývalými spoluhráčmi či vernými fanúšikmi. V aréne Pittsburgu zavítal aj do kabíny, kde mal pripravené miesto s menovkou aj dresom.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jaromír Jágr (@jj68jaromirjagr)

Akcie na predmestí mesta v Monroeville sa zúčastnil napríklad aj vtedajší generálny manažér klubu Craig Patrick, bývalý brankár Tom Barrasso či legendárny obranca Paul Coffey. Hlavne zo stretnutia s posledným menovaným exspoluhráčom bol Jágr veľmi vďačný.

„22 rokov po mojej výmene od Penguins som v Pittsburgh stretol opäť Paula Coffeyho. Bol nadprirodzeným obrancom. Mal sezóny, v ktorých robil vyše 100 bodov a na ľade snáď na miesto korčuľovania lietal,“ napísal k snímke na Instagrame Jágr a pridal fotku zo stretnutia.

Jágr pomohol Pittsburghu k dvom Stanleyho pohárom a na podpis či fotku s ním čakali v Pittsburghu davy fanúšikov. „Vlasy mám kratšie, som trochu silnejší, mám zopár vrások naviac, ale som rád, že ste po toľkých rokoch nezabudli,“ uviedol Jágr.

Golonka a Slafkovský Čítajte viac Zlato z Göteborgu bola iba náhoda, vraví dotknutý Golonka. Réway doplatil na to, že nespravil Jágrov krok

Pri príležitosti návštevy 51-ročného útočníka pozval prezident obchodných operácii Pittsburgu Kevin Acklin legendu na prehliadku PPG Paints Areny, ktorej súčasťou bola aj návšteva hráčskej kabíny.

V šatni mal Jágr pripravené miesto aj dres so svojim menom, ikonickým číslom 68 a zarámovanou stránkou z novín.

Určite sa nie len Jágrovi v šatni Penguins vybavili spomienky na začiatok 90. rokov. „Pamätám si, keď som ešte ako malý chlapec roznášal noviny na deň, keď sa Jágr stal súčasťou Pittsburgh. Som poctený, že som s ním mohol stráviť dnešok a privítať ho naspäť doma,“ napísal na Facebooku Acklin.

Jágrove partnerky. Učarovala mu i krásna Slovenka Fotogaléria - 30 fotiek Všetky fotky
Jágrov vzťah trval najdlhšie šesť rokov. Kto...
debata chyba
Viac na túto tému: #Jaromír Jágr #Pittburgh Penguins