Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Kľúčová séria sezóny, nový vzhľad. Jágr zmenil imidž, v minulosti sa na jeho vlasoch zabávali

Všetko zlé musí ísť prečo, akoby si pred barážovou sériou proti Zlínu povedal legendárny Jaromír Jágr. Jeho Kladno bude obhajovať svoju príslušnosť v českej extralige, a jeho majiteľ si dal záležať, aby to bolo v plnej paráde.

13.04.2023 11:00
Jaromír Jágr. Foto:
Jaromír Jágr s dlhšími vlasmi šedivou bradou a po návšteve u holiča.
debata (2)

Počas svojej kariéry sa pritom Jágr stal mnohokrát terčom posmeškov fanúšikov aj médií pre svoje vlasové kreácie. Teraz prekvapil pozitívne.

Akoby chcel Jágr hodiť nevydarenú základnú časť za hlavu a odniesli si to jeho vlasy. Sám síce mnohokrát tvrdil, že vo vlasoch má silu. No po februárových 51. narodeninách začal dlhšie vlasy a šedivé fúzy postupne zhadzovať.

00. Hlavná FOTO Čítajte viac Druhý Čech so 100 bodmi v NHL? Slováci ich mali dávno. Jeden velikán vyčnieva

Ako informuje iSport.cz jeho holič Lukáš Vlačuha alias Laky Royal na Instagrame zdieľal, ako sa na Jágrovi vyšantil. „Som ostrihaný, vyzerám výborne!“ usmieval sa na stredajšom tréningu legendárny útočník. Ďalej sa odmietol o novej frizúre rozprávať.

Pred nedeľným štartom baráže, ktorú Kladno potrebuje zvládnuť, nie je na vtipkovanie čas. „Je to úplne iné, než play off. Tam môžete vlastne iba vyhrať, ale tu je v stávke celá organizácia,“ uvedomoval si asistent trénera Kladna Pavel Skrbek.

Medveď i babička. Takto kedysi vyzeral slávny Jágr Fotogaléria - 33 fotiek Všetky fotky
Jaromír Jágr, legenda českého hokeja, ktorá...
2 debata chyba
Viac na túto tému: #česká extraliga #Jaromír Jágr