Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Polícia zadržala syna poslanca Štátnej dumy. Hráč KHL je podozrivý z vraždy

Hokejový útočník klubu Kontinentálnej hokejovej ligy HC Soči, Arťom Ivaňuženkov bol zadržaný a prevezený na policajnú stanicu pre podozrenie z vraždy.

12.03.2023 21:49
Arťom Ivaňuženkov Foto:
Arťom Ivaňuženkov odohral v KHL 105 zápasov.
debata

Podľa správy REN TV o ktorej informovali aj RIA Novosti prebieha vyšetrovanie v súvislosti so spáchaním trestného činu. Ivaňuženkov je vypočúvaný.

Hlavná asistentka vedúcho regionálneho vyšetrovacieho výboru Oľga Vradiyová potvrdila, že sa predmetný zločin uskutočnil. V dôsledku bodnej rany, ku ktorému obeť prišla kvôli konfliktu v reštaurácii, zomrel v nemocnici v Podolsku mladý muž.

00. Hlavná FOTO Čítajte viac Slovenskí multimilionári z NHL. Ktorý z nich zarobil najviac?

Všetci účastníci konfliktu boli zadržaní a osoba, ktorá spôsobila smrteľnú ranu, bola identifikovaná. Z miesta činu bol zabavený nôž a ďalšie predmety potvrdzujúce spáchanie skutku.

24-ročný Ivaňuženkov je synom poslanca Štátnej dumy z Komunistickej strany Borisa Ivaňuženkova. V Kontinentálnej hokejovej lige odohral celkovo 105 zápasov a zaznamenal päť bodov (1+4). V KHL pôsobil v tímoch Viťazu Podolsk a HC Soči.

Divácka návštevnosť. Čítajte viac Koronavírus vyprázdnil štadióny. Vrátili sa ľudia na hokej? Pozrite si priemernú návštevnosť klubov

V roku 2015 bol členom ruskej juniorskej reprezentácie a štartoval na majstrovstvách sveta do 18 rokov. Na šampionáte nastúpil v piatich zápasoch a dosiahol tri body (2+1).

V rokoch 2017 až 2020 skúšal šťastie aj v nižších zámorských súťažiach no nedokázal sa presadiť ani do niektorého z tímov v AHL.

Jágrove partnerky. Učarovala mu i krásna Slovenka Fotogaléria - 30 fotiek Všetky fotky
Jágrov vzťah trval najdlhšie šesť rokov. Kto...
debata chyba
Viac na túto tému: #KHL #vražda #Arťom Ivaňuženkov