Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Je to tu, Lopušanovej prišli dve ponuky z Ameriky. Jej otec prezradil ďalšie plány

Pred niekoľkými dňami vo veľkom štýle oslávila 15. narodeniny.

08.03.2023 06:57
Nela Lopušanová 3 Foto:
Nela Lopušanová.
debata (8)

Megatalentovaná hokejistka Nela Lopušanová strelila v drese Žiliny 10 gólov a pridala deväť asistencií v zápase proti Košiciam. Jej otec prezradil, že ich spoločný sen sa začína napĺňať.

„Pre mňa to bol ľahký zápas. Tieto zápasy so ženami beriem ako tréningy. Som však rada za každú chvíľu na ľade a cením si každý priestor, ktorý dostanem,“ uviedla Lopušanová pre Nový Čas.

Nela Lopušanová Čítajte aj Neskutočné predstavenie Lopušanovej! Košice zostrelila desiatimi gólmi

Po zápase dostala od spoluhráčok tradičnú tortu do tváre, za čo im sľúbila odvetu. Najlepšia kamarátka jej dala obraz so spoločnými fotkami, potešila sa aj novému telefónu od rodičov.

Zdôraznila, že hokej a školu považuje za dôležité súčasti svojho života: „Dávam si na nich záležať. Snažím sa mať čo najlepší prospech.“

Na otázku, či si trúfla v budúcnosti hrať aj s mužmi, odpovedala jasne:

„S mužmi je to fyzicky o niečom inom ako so ženami, keďže tam nehráme do tela. Navyše, myslím si, že to je aj nereálne, aby som hrávala s dospelými mužmi."

Juraj Slafkovský Čítajte aj Nejaké to kilo pribudlo. Slafkovský počas zotavovania naberá parametre NHL, pozrite, aký je z neho „maco"

Pre spomínaný denník sa rozrozprával aj Lopušanovej otec Jozef. „Naša slovenská ženská súťaž je trochu nižšia úroveň. Zatiaľ je dobré, že Nelá hrá aj s chlapcami. Má možnosť aj v budúcom roku ísť hrať za dorast, tá ponuka je tu," prezradil, no pozornosť upriamil iným smerom.

„My však riešime, aby išla Nela do Ameriky. Je to náš taký spoločný sen. Máme odtiaľ dve reálne ponuky, takže dúfam, že to dotiahneme do dobrého konca. Ešte by asi nebolo korektné rozvádzať detaily, ale sú to veľmi dobré ponuky," teší ho.

Top draftové jednotky NHL podľa očakávaní Fotogaléria - 20 fotiek Všetky fotky
20. Nail Jakupov, Edmonton (2012)
Doterajšia...
8 debata chyba
Viac na túto tému: #Nela Lopušanová