Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Prečo Jágr ešte nemá deti? Jeho partnerka sa pustila do vysvetľovania

Legendárny český hokejista Jaromír Jágr prekonáva športovou dlhovekosťou jeden rekord za druhým. No kým niektorí jeho rovesníci sa už môžu tešiť aj z vnúčat, on je zatiaľ bezdetný.

22.02.2023 12:21
20 Jágr Foto: ,
Jaromír Jágr.
debata (11)

Jaromír Jágr a deti je téma, ktorá z času na čas rezonuje v médiách u našich západných susedov. Teraz sa k nej vyjadrila v Blesku partnerka hokejistu a majiteľa klubu Rytíři Kladno Dominika Branišová.

V minulosti to vyzeralo tak, že sa do rodičovských povinností nechce viac hokejovej legende, ako jeho predošlým partnerkám. A ako sa na túto otázku pozerá jeho súčasná? Jágra by považovala za skvelého otca a podľa nej by ho príchod bábätka na svet zmenil. Lenže do rodičovstva sa nehrnie ona.

3 Slovensko rybár Čítajte viac Slováci potrebujú pomoc z Ruska. Padnú ich ambície za obeť vojne?

„Priznám sa, že ešte som v takej fáze, keď si to úplne neviem predstaviť, že by som mala deti,“ vysvetlila 28-ročná Branišová.

Problémom nemá byť ani veľký vekový rozdiel medzi partnermi. „S Jardou sme si dosť podobní. A myslím, že práve on je príkladom, ktorý nie je typický na svoj vek,“ uviedla.

Jágr, ako jeden z najsledovanejších českých športovcov posledných troch desaťročí, v minulosti často čelil otázke o vlastných deťoch. „Deti? Mám ich rád, ale je čas,“ reagoval v minulosti na túto tému.

Medveď i babička. Takto kedysi vyzeral slávny Jágr Fotogaléria - 33 fotiek Všetky fotky
Jaromír Jágr, legenda českého hokeja, ktorá...
11 debata chyba
Viac na túto tému: #hokej #Jaromír Jágr #HC Rytíři Kladno