Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Návrat na miesto, kde sa mu darilo. Cehlárik ide do Švédska

Slovenský hokejový útočník Peter Cehlárik bude opäť pôsobiť v Leksande. So švédskym klubom podpísal zmluvu až do konca sezóny 2025/2026. Informoval o tom oficiálny klubový web.

08.02.2023 22:32
Slováci Cehla Foto: ,
Peter Cehlárik na ZOH 2022.
debata

Cehlárik zažil v Leksande úspešné pôsobenie v sezóne 2020/2021. Dvadsaťsedemročný krídelník naposledy pôsobil vo švajčiarskom Zugu, s ktorým sa dohodol na ukončení spolupráce.

"Teším sa na návrat do Leksandu. Som vďačný za dôveru, ktorú som opäť dostal. Už keď som pred dvoma rokmi odchádzal, cítil som, že tam kus mňa zostal.

Leksand bol pre mňa a moju rodinu niečím výnimočný a sme radi, že ho môžeme opäť nazývať naším domovom. Pre mňa je to dlhodobé rozhodnutie. Urobím všetko, čo bude v mojich silách, aby som pomohol tímu dosiahnuť úspechy," uviedol Cehlárik.

Za švédsky klub hral v ročníku 2020/21, keď v 45 dueloch nazbieral 40 bodov (20+20) a vytvoril úderné partnerstvo s vtedy najproduktívnejším hráčom súťaže Marekom Hrivíkom (51 b).

Slovenský center v Leksande pôsobí aj teraz, i keď je momentálne zranený, a tak by mohli krajania nadviazať na úspešnú spoluprácu.

Aj otec so synom. Topstrelci hokejovej histórie Fotogaléria - 11 fotiek Všetky fotky
1. Jaromír Jágr (ČR) - 1098 gólov. Hráčska...
debata chyba
Viac na túto tému: #Peter Cehlárik