Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Smútok v Trenčíne. V deň nedožitých narodenín Demitru zomrel obľúbený kouč

V utorok zomrel dlhoročný mládežnícky tréner Dukly Trenčín Bronislav Strmiska. Mal 65 rokov. Smutnú správu oznámil hokejový klub na facebooku.

01.12.2022 14:57
Hokej, Trenčín Foto: ,
Ilustračná snímka.
debata

Posledná rozlúčka s obľúbeným koučom bude v piatok o 15.00 v Dome smútku Trenčín – Juh.

„Celej rodine, blízkym a priateľom vyjadrujeme hlbokú úprimnú sústrasť. Pán tréner, odpočívajte v pokoji,“ napísala na sociálnej sieti Dukla.

Vyjadrenia sústrasti a osobné spomienky nielen niekdajších zverencov na Strmisku pribúdajú aj pod príspevkom. Viacerí komentujúci poukazujú na jeho obľúbenosť.

„Práve na Demitrove narodeniny. Smutné osudy trenčianskeho hokeja,“ napísal jeden z diskutujúcich poukazujúc na nedožitých 48 rokov slovenskej legendy.

„Pán tréner, ktorého som vždy rešpektoval, mal veľmi rád za jeho pozitívny prístup k životu a zmysel pre humor,“ reagoval ďalší.

„Výborný tréner a celkovo výnimočný chlap. Som vďačný za rok, ktoré nás viedol – bola to radosť,“ odznelo v ďalšom komentári.

„Človek so srdcom a empatiou k deťom. Mala som tú časť spoznať ho, keď bol trénerom môjho syna. Odpočívaj v pokoji,“ pripomenula mama jedného zo Strmiskových zverencov.

debata chyba
Viac na túto tému: #Dukla Trenčín #Bronislav Strmiska