Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ďalší veľký moment! Mešár strelil dva góly, rozhodol parádou v predĺžení

Má formu ako hrom. Filip Mešár neprestáva v zámorskej súťaži OHL žiariť.

23.10.2022 07:45
21 Mešár Foto: ,
Filip Mešár.
debata (1)

Slovenský mladík na seba strhol pozornosť hneď pri svojom debute. V zápase Kitcheneru Rangers so Sudbury Wolves (7:2) zaznamenal štyri body – za tri gólové prihrávky a jeden presný zasah.

Hráč, ktorého draftoval Montreal Canadiens, je však pri chuti aj naďalej. V súboji s Guelphom Storm strelil dva góly, tým druhým rozhodol v predĺžení.

Tri minúty pred koncom sa dostal do samostatného úniku, ktorý zakončil efektným blafákom a zariadil pre svoj tím víťazstvo 4:3.

Pozrite si Mešárovu parádu vo videu.

A takto znižoval na 2:3:

Celkovo má draftová 26-ka na konte v tejto sezóne OHL už šesť bodov za tri góly a rovnaký počet asistencií.

Kelemen má po góle aj asistenciu

Slovenský hokejista Miloš Kelemen sa v nočnom zápase AHL jednou asistenciou podieľal na víťazstve Tucsonu Roadrunners nad Bakersfield Condors 5:3.

V treťom tohtosezónnom vystúpení v nižšej zámorskej súťaži dosiahol druhý kanadský bod, keď predtým skóroval v úvodnom dueli. Slovenský útočník sa v tretej tretine zapojil aj do šarvátky a inkasoval 10-minútový osobný trest.

V noci na nedeľu sa v AHL predstavili aj ďalší Slováci, ktorí nebodovali. Marián Studenič sa v drese Texas Stars tešil z výhry 4:3 po nájazdoch na ľade Iowy Wild.

Martin Pospíšil sa radoval z víťazstva Calgary Wranglers na klzisku Colorada Eagles (4:2) a v akcii bol aj obranca Šimon Nemec, ktorého tím Utica Comets prehral na ľade Providence Bruins 1:2.

(tasr)

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #OHL #Filip Mešár