Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

V Česku riešia škandál. Brankárska hviezda napadla vlastného otca

Domáce násilie, alkohol za volantom a teraz napadnutie blízkeho člena rodiny. Patrik Bartošák je nielen výborný brankár, ale aj osoba, ktorá priťahuje problémy.

14.06.2022 15:19
661666359 Bartošák Foto:
Patrik Bartošák na ZOH 2022 v Pekingu.
debata (1)

Dvadsaťdeväťročného gólmana, ktorý reprezentoval Česko aj na ZOH v Pekingu, riešia médiá najnovšie pre fyzický atak smerom k vlastnému otcovi, ktorého mal napadnúť už predtým.

„Je to tak, Patrik ma minulý týždeň napadol. Bohužiaľ… Som v pracovnej neschopnosti. Vec som ohlásil na polícii, pretože to nebolo prvýkrát,“ povedal Bartošák senior podľa iSport.cz .

Fínsko Hokej MS2022 A SR Pospíšil Čítajte viac Pospíšil: Podľa Valábika som zbabelec. Na MS nebolo všetko v poriadku

Jeho syn pre svoju prchkú povahu prišiel aj o šancu zachytať si v NHL.

V roku 2013 ho draftovalo Los Angeles, na farme Kings odohral 32 zápasov, ale potom sa dopustil prečinu voči americkým zákonom.

Sudca ho odsúdil za domáce násilie, podľa dôkazov napadol svoju vtedajšiu americkú priateľku. Mal ju škrtiť a vyhrážať sa jej.

„Kto ma pozná vie, že nie som žiadny vrah alebo kriminálnik. Je nešťastné, čo sa stalo, ale teraz s tým už nič neurobím,“ bránil sa vtedy.

Po vyhadzove od LA si zahral okrem Česka aj vo Švédsku a Fínsku, aj v budúcej sezóne by mal pôsobiť v tíme Pelicans Lahti.

V minulosti ho zadržala polícia s alkoholom v krvi za volantom. Neskôr priznal psychické problémy. Nastúpil na liečbu, pre ktorú predčasne skončil v Třinci počas sezóny 2019/20.

Najlepšie platení hokejisti zo SR v sezóne 2021/22 Fotogaléria - 11 fotiek Všetky fotky
Michal Čajkovský (Sibir Novosibirsk/KHL) - 490...
1 debata chyba
Viac na túto tému: #Česko #polícia #hokej #Patrik Bartošák