Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Jágr sa vyjadril k autonehode: Myslel som, že je to môj koniec

Legendárny český hokejista Jaromír Jágr nebude na dnešné dopoludnie spomínať v dobrom. Bol účastníkom dopravnej nehody, pri ktorej sa jeho elektromobil zrazil s električkou.

25.05.2022 12:05
Jaromír Jágr Foto: ,
Jaromír Jágr.
debata (3)

Podľa fotografii z miesta nehoda bola pri náraze zasiahnutá strana vodiča. Incident sa odohral v pražskej štvrti Motol. Pri nehode sa mal podľa aktuality.cz Jágr poraniť na ruke.

Zrážka sa stala na križovatke v Plzeňskej ulici u nájazdu na Bucharovu ulicu. „V Motole sa zrazilo elektroauto s električkou, blokujú jeden jazdný pruh. V električke sú všetci v poriadku,“ uviedla pre Blesk hovorkyňa pražskej polície Violeta Siřišťanová.

Hovorkyňa uviedla, že na miesto vyrazila dopravná polícia, ktorá sa bude okolnosťami nehody zaoberať. Siřišťanová doplnila, že skúška na alkohol bola u vodiča negatívna.

V priebehu dňa sa k udalostiam na Facebooku vyjadril aj samotný Jágr. „Bola to moja chyba. Na Plzeňskej som sa snažil prejsť z jedného smeru do druhého. Bola veľká premávka a nestihol som zareagovať na električku,“ opisuje chvíle pred nehodou.

Spresnil, že električku zaregistroval v poslednej chvíli a nehode sa nedalo vyhnúť. „Myslel som si, že je to môj koniec. Vždy som veril, že vyššia moc má nado mnou ochrannú ruku a dnes som sa o tom znovu presvedčil,“ napísal Jágr s tým že je rád, že sa nikomu pri incidente nič nestalo.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #nehoda #hokej #Jaromír Jágr