Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Horúce slovenské hlavy? Stümpelova manželka napadla moju

Jozef Stümpel patrí k legendám slovenského hokeja. Počas dlhoročnej kariéry pochodil svet. Na jej vrchole žiaril v NHL, v závere si svoje miesto zastal v KHL.

02.06.2021 09:00
hokej, Jozef Stümpel Foto:
Jozef Stümpel.
debata (10)

Jednu sezónu strávil výborný center aj v Dyname Minsk, za ktoré odohral 45 zápasov a nazbieral 28 bodov.

V bieloruskom klube ho viedol v ročníku 2010/2011 český tréner Marek Sýkora – dnes 72-ročný expert Českej televízie.

Kouč, ktorý v Magnitogorsku objavil hviezdneho Jevgenija Malkina, si pred zápasom Slovákov a Čechov na majstrovstvách sveta v Rige zaspomínal na spoluprácu s hokejistami spod Tatier.

Ramsay Dávame do pozornosti Program, výsledky, zaujímavosti. Všetko o MS v hokeji 2021

„Viedol som Ľubomíra Vaica či Andreja Podkonického, ale aj Jozefa Stümpela, to je mimoriadne známe meno,“ rozhovoril sa pre isport.cz.

„Na to, akú mal životosprávu a vek, hral skvele. Nebol to síce žiadny rýchlik, no talent mal od prírody,“ pokračoval rodák z Kladna. „Keď som prišiel do Minsku, bol kapitánom. Ja som ho z tejto pozície zosadil,“ dodáva.

Dôvod?

„Nepovedal ani slovo. V šatni mlčal. Snažil som sa mu to vysvetliť, že kapitán by mal komunikovať s trénerom. On na to len prikývol,“ popísal zaujímavé okamihy Sýkora.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

Výmena názorov napokon vyvrcholila mimoriadne neštandardne – ženskou hádkou.

„Dopadlo to tak, že Stümpelova manželka napadla tú moju. Našťastie neprišlo na päste, išlo len o verbálne útoky, možno o nejaké vytrhané obočie,“ pousmial sa na záver Sýkora.

10 debata chyba
Viac na túto tému: #Dynamo Minsk #Jozef Stümpel #Marek Sýkora