Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Oslava s hrôzou v tvári. Pád hráča MAC-u cez plexisklo obletel svet

Na prvý gól medzi seniormi sa nedá zabudnúť a žiada si poriadnu oslavu. Možno aj tým sa riadil 18-ročný mladík Márkó Csollák z tímu MAC Budapešť. Určite však nečakal, čo bude nasledovať po radostnom výskoku.

02.11.2020 17:50
debata (2)

Celok, ktorý sa po odchode zo slovenskej extraligy vrátil do najvyššej maďarskej súťaže, čelil v nedeľu Székesfehérváru.

Mladý obranca otvoril skóre v 13. minúte z protiútoku a rozhodol sa pre oslavu obľúbeným skokom na plexisklo. To však nevydržalo a rozbilo sa. Hokejista sa zrazu ocitol v krkolomnej pozícii.

Prelet hráča – a zdesenie v jeho tvári – pohotovo zachytil fotograf klubu Attila Szűcs:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Nálunk ilyen egy gólöröm @marko_csollak :Szűcs Attila #visszatértünk #hajramachkb #ersteliga #tippmix #icehockey #hockeymatch

Príspevok, ktorý zdieľa MAC Újbuda (@macujbuda),

Zápas museli prerušiť na 20 minút, kým plexisklo vymenili. MAC nakoniec vyhral 4:3 po predĺžení a upevnil si pozíciu lídra.

Video nevydarenej oslavy so šťastným koncom sa stalo hitom internetu a zverejnilo ho viacero zahraničných stránok. Pozrite si ho:

Talentovaný bek sa niekoľko hodín po zápase podelil so svojimi pocitmi.

"Nečakal som, že puk sa dostane ku mne, no keď som ho už získal, ihneď som vyštartoval k bránke súpera a urobil som, čo som mal.

Bol som taký šťastný z prvého gólu medzi seniormi a v Erste Lige, že som ho chcel osláviť takouto figúrou. Keď som už vedel, že sa neodrazím od plexiskla naspäť na ľad, prebehlo mi mysľou, odkiaľ a ako sa naň vôbec vrátim.

Aj tak však prevládala radosť z gólu," uviedol na facebookovej stránke klubu.

Zľakol sa pri páde?

„Myslím si, že výraz na mojej tvári na jednej z fotografií hovorí o všetkom. Nemôžem to teda poprieť,“ dodal.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #MAC Budapešť #Márkó Csollák