Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Obludná šikana. Na zadkoch mladých hráčov sa vyvŕšil aj tréner

Kanadou otriasa hokejový škandál. V mládežníckom hokeji šikanovali nováčikov.

24.06.2020 15:42
Sarnia Sting Foto:
Sarnia Sting - Ilustračné foto
debata (1)

Ako prvý informoval o beštiálnych praktikách Daniel Carcillo – niekdajší hráč Chicaga Blackhawks. Svoju kariéru štartoval aj v tíme z OHL Sarnia Sting.

Dvojnásobný víťaz Stanleyho pohára podal na mládežnícke súťaže žalobu. Píše sa v nej, že nováčikovia boli nútení masturbovať pred spoluhráčmi, konzumovať sliny, spermie, moč aj výkaly druhých.

Museli čeliť sexuálnym atakom či kopulovať so zvieratami. Na pohlavné orgány im vraj priväzovali ťažké predmety alebo si ich museli namáčať do dráždivých a toxických látok. Do análneho otvoru im navyše starší strkali hokejky, metly a jedlo.

S novým tvrdením prišiel bývalý hráč toho istého tímu – Sarnia Stinhg – David Pszenyczny. Ten dokonca tvrdí, že okrem spoluhráčov ho zosmiešňoval aj sám tréner.

Raz ho vraj spoluhráči pripútali ku stolu a bili remeňom. Pridal sa vraj aj kouč Jeff Perry, ktorý ho tĺkol po obnaženom zadku.

Najlepšie útoky v histórii NHL Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
The Kraut Line – Boston Bruins (1936-42,...

„To ma na tom celom zarazilo najviac. Že sa zapojil aj on. Lepiacou páskou ma prilepili k stolu a ja som si hovoril, či je toto vôbec možné,"spomína si dnes 35-ročný Pszenyczny v rozhovore pre server The Hockey News, ktorý sa škandálu venuje. "Bol som na toto prostredie zvyknutý. Takže keď ma začali švihať, hovoril som: bite ma poriadne a tvrdšie! Nechcel som ich potešiť tým, že ma zlomia.“

Pszenyczny spomenul ešte jednu story. Spoluhráči ho vraj nútili robiť kliky tak, aby sa penisom dotýkal mentolového prášku, ktorý bol na zemi.

Pszenyczny je dnes mládežníckym trénerom a tvrdí, že situácia je dnes iná. Jeho hráči vraj majú raz do roka povolený nováčikovský večierok, ale je vraj striktne zakázané kohokoľvek do niečoho nútiť.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #šikana #Sarnia Sting