Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Haščák ako Howe, skóroval, prihrával, bil sa: Ja blbec som si vybral najvyššieho

Slovenský hokejista českého hokejového majstra Kometa Brno Marcel Haščák si v v piatok v 10. kole extraligy v repríze finále s Libercom (7:2) pripísal takzvaný hetrik Gordieho Howea.

07.10.2017 10:36
Marcel Haščák Foto: ,
Marcel Haščák.
debata

V zápase si pripísal dva góly, asistenciu a stihol sa aj pobiť. Tridsaťročný útočník to všetko zvládol v poslednej tretine zápasu. Dal v nej obaja svoje góly, na jeden prihral Vojtěchovi Némcovi a v bitke sa stretol s libereckým Lukášom Vantuchom.

„Tretia tretina bola zaujímavá. Aspoň pre mňa. Prvé dve tretiny sa trochu na niečo čakalo. Dôležité bolo, že sme vyhrali. V tretej tretine nám to tam začalo padať,“ usmieval sa pri rozhovore s novinármi napriek rozbitej hlave Haščák.

Sebakriticky priznal, že jeho výkon v prvých dvoch tretinách mohol byť lepší. „Ale dal som dva góly a na jeden som nahral. Trochu som sa na konci zabavil. Všetko bolo, ako malo byť. Asi to bol môj najlepší zápas v tejto sezóne,“ dodal.

Priznal, že výber súpera na bitku nebol najlepší. Haščák síce nie je postavou najmenší, meria 181 centimetrov, ale Vantuch so svojou výškou 196 centimetrov by mohol zaskakovať na mieste basketbalového pivota. Aj preto Haščák bitku nevyhral.

„Skoro som ho mal. Ale nedosiahol som na neho a udrel ma po hlave. Ja blbec si vyberiem najvyššieho hráča súpera,“ priznal Haščák.

debata chyba
Viac na túto tému: #Marcel Haščák #Gordie Howe #Kometa Brno