Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Chára a Šatan sa stretli, podali si ruky a uzmierili sa

Hokejisti Miroslav Šatan a Zdeno Chára sa v stredu večer stretli u vdovy po Pavlovi Demitrovi Márie, podali si ruky a uzmierili sa. Podľa webu denníka Nový čas to priznal Miroslav Šatan.

31.07.2014 17:05
Zdeno Chára, Miroslav Šatan Foto: ,
Zdeno Chára (vľavo) a Miroslav Šatan po zisku strieborných medailí na MS 2012 v Helsinkách.
debata

Dvojica kamarátov, ktorých rozdelil zápas Kontinentálnej hokejovej ligy v novembri 2012 v Prahe medzi HC Lev a Slovanom Bratislava, sa zúčastnila spolu s ďalšími hokejovými hviezdami v Trenčíne na súkromnom premietaní nového filmu o Pavlovi Demitrovi.

Podľa cas.sk sa projekcia konala v byte v Trenčíne, kde býva vdova Mária. Podľa webu sportky.sk sa na premietaní zúčastnili aj Marián Hossa, Marián Gáborík, Ján Pardavý, Tomáš Kopecký, Michal Handzuš či Ľubomír Višňovský. Oficiálna premiéra filmu je pripravovaná na september.

Šatan a Chára mali napätý vzťah od novembra 2012, keď v zápase Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) medzi Levom Praha a Slovanom poslal Chára svojho reprezentačného kolegu tvrdo na ľad. Šatan dlho pauzoval, jeho klubová sezóna sa vtedy skončila a podľa jeho slov bola ohrozená aj jeho ďalšia kariéra.

debata chyba
Viac na túto tému: #Zdeno Chára #Pavol Demitra #Miroslav Šatan