Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Veľká zámorská noc Tomáša Tatara. Slovák odohral zápas, na aký si už dlho nepamätá

Slovenský hokejista Tomáš Tatar pomohol dvoma gólmi k triumfu Seattlu nad Chicagom 6:2 v nočnom zápase NHL. Pre 33-ročného útočníka to bol 18. bod v sezóne, v 43 zápasoch nazbieral 6 gólov a 12 asistencií.

25.01.2024 07:02
Tomáš Tatar Foto:
Tomáš Tatar a jeho gólová radosť.
debata (1)

Okrem dvoch gólov si slovenský útočník za 15:42 min na ľade pripísal aj štyri plusové body. Tatar vďaka tomu s +11 vedie tímovú tabuľku plusových/mínu­sových bodov.

"Niekto si možno povie, že je to šťastie. On však našiel spoluprácu s niekoľkými rôznymi formáciami.

Je to inteligentný hráč, ktorý nájde spôsob, ako zlepšiť hru svojich spoluhráčov," uviedol tréner Seattlu Dave Hakstol pre oficiálnu webovú stránku Kraken.

Nathan MacKinnon si štyrmi gólmi a asistenciou predĺžil bodovú šnúru v domácich dueloch od úvodu sezóny už na 24 zápasov. Colorado zdolalo Washington 6:2. Slovenský obranca Martin Fehérváry odohral v drese hostí 15:28 minút, pripísal si mínusový bod.

Bodovú šnúru si predĺžil aj Sam Reinhart z Floridy. V zápase Panthers proti Arizone prispel k víťazstvu 6:2 gólom a asistenciu a bodoval v 11. zápase po sebe. Matthew Tkachuk strelil dva góly a pridal asistenciu.

poprad - koval Čítajte viac Veľkohubé vyhlásenia odo mňa nečakajte. Finančná situácia v klube? Je to vizitka majiteľov, vraví manažér Popradu

Toronto zdolalo Winnipeg 1:0, rozhodol o tom gól Austona Matthewsa 47 sekúnd pred koncom predĺženia. Brankár domácich Iľja Samsonov zneškodnil všetkých 32 striel súpera a zaznamenal druhý shutout v sezóne a dvanásty v kariére.

NHL-výsledky:
Florida – Arizona 6:2, Toronto – Winnipeg 1:0 pp, Boston – Carolina 2:3, Colorado – Washington 6:2, Seattle – Chicago 6:2 /T. TATAR za domácich 2+0/, Vancouver – St. Louis 3:4 pp, Los Angeles – Buffalo 3:5.

Načítavajú sa športové výsledky...
1 debata chyba
Viac na túto tému: #Tomáš Tatar #Seattle Kraken