Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Len žiadny Kanaďan! Florida nebude predávať lístky fanúšikom Toronta

Klub NHL Florida Panthers sa v snahe nenechať sa v domácich zápasoch prevalcovať fanúšikmi Toronta Maple Leafs obmedzi predaj vstupeniek na zápasy 2. kola play off.

01.05.2023 21:00
Maple Leafs Lightning Hockey Foto: ,
Hokejisti Toronta Maple Leafs si v prvom kole poradili s Tampou Bay Lightning.
debata (1)

Vstupenky na domáce stretnutia panterov si budú môcť kúpiť iba ľudia s trvalým pobytom v USA. Florida si od tohto kroku sľubuje, že bude mať v zápasoch v Sunrise naozaj domáce prostredie.

Toronto postúpilo do druhého kola play off po prvýkrát od roku 2004. Jeden z najtradičnejších hokejových klubov sa pýši širokou fanúšikovskou základňou. Priaznivci Maple Leafs neváhajú cestovať za svojimi miláčikmi do každého kúta USA.

Darryl Sutter Čítajte viac Zlepší sa Slovákovi Ružičkovi život v NHL? Calgary vyhodilo trénera Suttera

Pokiaľ však budú chcieť podporiť svoj obľúbený klub na Floride, budú sa musieť poobzerať po lístkoch inou ako oficiálnou cestou.

Spoločnosť Ticketmaster uviedla, že vstupenky do arény Panthers si budú môcť kúpiť leň ľudia s bydliskom v USA, čo sa dá rozpoznať podľa adresy spojenej s platobnou kartou.

Na Floride, ktorá v noci na pondelok senzačne vyradila víťaza základnej časti Boston, sa budú hrať tretí, štvrtý a prípadne šiesty zápas. Séria druhého kola začína v utorok zápasom v noci z utorka na stredu v Toronte.

Partnerky hokejistov HC Košice Fotogaléria - 21 fotiek Všetky fotky
Hokejisti HC Košice získali majstrovský titul,...
1 debata chyba
Viac na túto tému: #Toronto Maple Leafs #Florida Panthers #play off NHL