Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Nechutnosť od hviezdy z NHL. Opľula súpera do tváre, išla pod sprchy

V zápase hokejovej NHL predviedol skratové chovanie obranca New York Rangers K'Andre Miller. V domácom súboji proti Los Angeles Kings (5:2) neudržal sliny v ústach a škaredo opľul súpera do tváre.

27.02.2023 13:12
K'Andre Miller Foto:
Obranca New York Rangers K'Andre Miller po tom, ako bol vylúčení za opľutie súpera.
debata (7)

Obeťou jeho nechutného útoku sa stal obranca Los Angeles Drew Doughty. Incident sa udial počas hromadnej šarvátky v úvodnej tretine stretnutia za stavu 1:0 pre domácich „jazdcov“.

Situáciu najskôr niekoľko minút preverovali rozhodcovia na videu a ani diváci, ani komentátori netušili, aký prehrešok v danej situácii hľadajú. Až po zverejnení detailného záznamu bolo jasné, čo sa stalo. Pozrite si skrat Millera:

Rozhodcovia napokon Millerovi udelili trest na 5 minút plus do konca zápasu. „Z toho čo sa stalo sa cíti veľmi zle,“ uviedol po zápase tréner Rangers Gerard Gallant a snažil sa obhájiť zverencove konanie tým, že v tom nebol úmysel.

Či v tom bol úmysel, alebo nie, je bezpredmetné nakoľko jeho aktivita skončila na Doughtym. „Na tvári mi pristál dosť veľký chracheľ. Preto so bol taký nahnevaný,“ vysvetľoval svoju frustráciu z celej situácie Doughty.

Millerovi sa túto zápasový vsuvku hrozia ďalšie problémy: Za podobný prehrešok proti pravidlám dostal v roku 2019 vtedajší útočník Washingtonu Capitals Garnet Hathaway trest na tri zápasy.

Ako sa za štvrťstoročie zmenili českí "zlatí hoši" Fotogaléria - 25 fotiek Všetky fotky
Vtedy a teraz. Ako sa za štvrťstoročie zmenila...
7 debata chyba
Viac na túto tému: #NHL #New York Rangers #Los Angeles Kings #K'Andre Miller