Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Lepší ako Ibrahimovič. Fehérváry dal hlavou jeden z najkurióznejších gólov

Slovenský obranca Martin Fehérváry sa pri víťazstve Washingtonu na ľade Columbusu 6:2 tešil z druhého gólu v sezóne. Patril k najkurióznejším v jeho kariére a tiež v novej sezóne NHL.

06.01.2023 09:04 , aktualizované: 12:01
Martin Fehérváry Foto:
Hlavička Martina Fehérváryho.
debata

Gólový moment nastal pred koncom druhej tretiny a Fehérváry ním zvyšoval na 3:2 pre Washington. Po strele Dylana Stromea trafil puk prilbu slovenského obrancu a krásnym lobom sa dostal za brankára Columbusu. Pozrite si kuriózny gól z hlavy Slováka:

„Mám pocit, že to zbúra Twitter," hovoril po zápase Strome o góle Fehérváryho, na ktorý mal ako autor strely najlepší pohľad. „Bolo to šialené a čudné," dodal.

Fehérváry nastúpil v tretej obrannej dvojici Capitals s Alexandrom Alexejevom a na ľade strávil 19:06. Slovenský obranca si okrem gólu a šiesteho kanadského bodu v sezóne pripísal aj dve trestné minúty.

Fehérváryho gól prispel k presvedčivému víťazstvu a predĺženiu úspešnej série, takže fanúšikovia Capitals sa k nemu vyjadrili vo veselom duchu: „Je lepší než Ibrahimovič,“ napísal jeden z nich s odkazom na švédskeho futbalistu.

World Juniors Canada Czechia Hockey Čítajte viac Najprv česká radosť, potom slzy. Mladíci tak blízko zlata nikdy neboli

„Gól hlavou, menší trest a hit. To je nová definícia hetriku,“ napísal ďalší. Viacerí v komentároch pridali odkaz na gólové hlavičky Cristiana Ronalda.

K jednej z nich pribudol komentár: „Nie je umenie hlavičkovať vo futbale, ale skúste to v hokeji. Bravo, Marty.“ Niektorí pripomenuli, že ide o najkurióznejší gól hráča Washingtonu od februára 2012, keď Mathieu Perreault skóroval jazykom. Puk sa mu vtedy odrazil od úst a hráč neskôr uviedol, že sa ho dotkol jazykom.

Zoznámte sa - kanadský supertalent Connor Bedard Fotogaléria - 12 fotiek Všetky fotky
Bedard sa narodil v júli 2015 vo Vancouvri....
šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Martin Fehérváry #Kuriózny gól