Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Hetrik Moora v drese Los Angeles. St. Louis so štvrtou výhrou v rade

Hokejisti St. Louis Blues natiahli víťaznú sériu v NHL na štyri stretnutia. V noci na štvrtok triumfovali na ľade Chicaga Blackhawks 5:2, víťazný gól strelil Ryan O'Reilly v oslabení.

17.11.2022 07:05
Blues Blackhawks Hockey Foto: ,
Brankár St. Louis Blues Jordan Binnington sa teší z víťazstva nad Chicagom 5-2 so spoluhráčmi Calle Rosenom (vľavo) a Tylerom Pitlickom.
debata

O'Reilly pridal ku gólu aj asistenciu a spolu s dvojbodovým Jordanom Kyrouom (1+1) boli najproduktívnejšími mužmi St. Louis v zápase.

Na druhej strane, Chicago neuspelo už vo štvrtom z posledných piatich stretnutí a oba góly domácich zaznamenal 28-ročný útočník Andreas Athanasiou.

Zostrih zo zápasu Chicago vs. St. Louis.

Kľúčové momenty v stretnutí sa udiali počas divokej druhej tretiny, v ktorej padlo dovedna až päť gólov a St. Louis v nej napokon uspeli 3:2.

V zostave Blackhawks stále chýbal hviezdny obranca Seth Jones, ktorý sa zotavuje zo zlomeniny palca na pravej ruke. Elitný bek je mimo hry od 29. októbra. „Necháme ho liečiť sa ešte týždeň – 10 dní predtým, ako mu lekári urobia ďalší röntgen,“ uviedol tréner domácich Luke Richardson.

Hráči Los Angeles zdolali Edmonton 3:1, hetrikom sa blysol americký krídelník Trevor Moore a tromi asistenciami jeho švédsky spoluhráč z druhého útoku Viktor Arvidsson.

Zostrih zo zápasu Edmonton vs. Los Angeles.

Veľkou oporou hostí bol brankár Calvin Petersen, ktorý zlikvidoval 22 striel. Kings sú v tabuľke Západnej konferencie druhí, Edmonton figuruje v rovnakej vetve na šiestej priečke.

Nedarí sa Buffalu, ktoré prehralo siedmykrát za sebou. Sabres podľahli na ľade Ottawy 1:4.

NHL – sumáre:
Ottawa Senators – Buffalo Sabres 4:1 (1:0, 1:1, 2:0)
Góly: 10. Watson (Sanderson, Kelly), 30. Tkachuk (Sanderson, Stützle), 55. DeBrincat (Joseph, Hamonic), 60. Stützle (Holden) – 27. Thompson (Dahlin, Tuch). Brankári: Forsberg – Comrie (33. Anderson), strely na bránku: 40:30.

Chicago Blackhawks – St. Louis Blues 2:5 (0:1, 2:3, 0:1)
Góly: 28. Athanasiou (Domi, Kane), 30. Athanasiou (Kurashev, Khaira) – 15. Rosen (Leivo, O'Reilly), 26. Kyrou (Leddy, Barbašev), 29. O'Reilly (Acciari), 32. Pitlick (Alexandrov, Acciari), 47. Barbašev (Kyrou). Brankári: Söderblom – Binnington, strely na bránku: 27:35.

Edmonton Oilers – Los Angeles Kings 1:3 (0:1, 1:1, 0:1)
Góly: 33. Hyman (Murray) – 5. Moore (Danault, Arvidsson), 38. Moore (Arvidsson, Durzi), 60. Moore (Arvidsson). Brankári: Skinner – Petersen, strely na bránku: 23:32.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

Tabuľky NHL

(šípkou dolu prepínate poradie v konferenciách a divíziách)

Standings provided by Sofascore

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Chicago Blackhawks #St. Louis Blues #Ryan O´Reilly