Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Slováci v NHL sú takmer neviditeľní. Jedinou výnimkou je Fehérváry

Nájsť meno slovenského hokejistu medzi autormi gólov či asistencii je v novej sezóne skôr výnimkou ako pravidlom. No aspoň v jednom ukazovateli patrí hráčovi spod Tatier popredné umiestnenie.

29.10.2022 11:54
Martin Fehérváry. Foto:
Martin Fehérváry.
debata (5)

Je ním obranca Washingtonu Capitals Martin Fehérváry, ktorý patrí v štatistike hitov – alebo ak chcete zásahov, medzi najlepších hokejistov v NHL.

V doteraz odohraných ôsmych dueloch novej sezóny ich uštedril súperom celkovo 32. Tento počet radí bratislavského rodáka na štvrté miesto v celej súťaži. Viac ich zaznamenali len obranca Vancouvru Canucks Luke Schenn (36) a útočníci Evander Kane (35) a Cal Clutterbuck (35).

727320816 Čítajte viac Fantastický švih obrancu Nemca. V zámorí sa tešil z gólu aj Kelemen

Z pohľadu produktivity už to z pohľadu Slovákov také slávne nie je. Lídrami sú dvojbodový Tomáš Tatar (1+1) a Pavol Regenda (0+2).

Vstup do nového ročníka nevychádza zatiaľ podľa predstáv ani brankárskej dvojke New York Rangers Jaroslavovi Halákovi, ktorý pri troch vystúpeniach zaznamenal tri prehry.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #Washington Capitals #Martin Fehérváry