Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Mizerné čísla Haláka: Hokej je hra chýb. My... Ja som ich urobil viac

Po prehre na ľade Winnipegu (1:4) sa slovenský brankár Jaroslav Halák netešil z triumfu v NHL ani po druhom vystúpení v bránke New York Rangers. V Madison Square Garden inkasoval päťkrát.

24.10.2022 09:46
Jaroslav Halák. Foto:
Jaroslav Halák nemal proti Columbusu svoj najlepší deň.
debata

Halák dokázal proti Columbusu (1:5) chytiť len 16 z 21 streleckých pokusov súpera a po dvoch odchytaných dueloch má podpriemernú 85,2-percentnú úspešnosť zákrokov.

Po nevydarenom vystúpení zobral Halák prehru na seba. „Nebudem hovoriť o našej hre, budem hovoriť o sebe. Jednoducho som dnes prehral súboj s ich brankárom,“ cituje slovenského brankára slovaknhl.sk.

Regenda Anaheim NHL Čítajte viac Regenda sa v Detroite nepresadil, päťka pre Haláka

Faktom je, že na Daniila Tarasova v bránke Columbusu išlo až 31 striel a 30 dokázal zneškodniť a stal sa prvou hviezdou zápasu. „Musím byť v ďalšom zápase lepší a snáď neskôr pomôžem chlapcom vyhrať nejaké zápasy. Hokej je hra chýb. My… Ja som ich urobil viac, takže táto prehra ide na môj vrub,“ uviedol Halák.

37-ročného veterána zámorských klzísk najviac mrzeli dva góly v druhej tretine z hokejok Andrewa Peeka a Jegora Činakova, po ktorých sa Columbus dostal do vedenia 3:0.

Na otázku, či sa po jeho horší výkon mohla podpísať nižšia zápasová vyťaženosť, mal jasnú odpoveď. „Samozrejme, s týmto mužstvom nehrávam tak často. Ale ako som povedal, druhý a tretí gól som nemal inkasovať. Prešla cezo mňa čistá strela a pri treťom som nezareagoval dosť rýchlo,“ dodal Halák.

Národnosti hokejistov NHL v sezóne 2022/23 Fotogaléria - 13 fotiek Všetky fotky
Kanada - 337 hráčov (42,8 percenta)...
šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #New York Rangers #Jaroslav Halák