Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

NHL chvíľami ani nedýchala. Hráč sa nehýbal a nik nevedel, čo sa deje

Kanadský obranca Mark Borowiecki opustil sobotňajšie stretnutie hokejovej NHL medzi Nashvillom a Philadelphiou na nosidlách.

23.10.2022 14:14
Mark Borowiecki Foto:
Mark Borowiecki z Nashvillu na nosidlách.
debata

Moment, po ktorom Bridgestone Arena v Nashville na dlhé minúty stíchla. Nastal v druhej tretine za stavu 0:2 pre hostí (stretnutie skončilo 1:3). Borowiecki pri zadnom mantineli v útočnom pásme spadol a v chúlostivej pozícii dostal bodyček od útočníka Morgana Frosta.

Potom dlho ležal na ľade, kým ho dali na nosidlá a odviezli z ľadovej plochy. Tridsaťtriročný obranca podľa záberov dýchal, ale vykazoval minimálny pohyb, pričom spočiatku sa nehýbal vôbec. Skončil tak v nemocnici Vanderbilt University Medical Center.

Klub neskôr divákov upokojil. „Keď Mark Borowiecki opúšťal štadión, bol pri vedomí a dokázal hýbať všetkými končatinami,“ napísal na sociálnej sieti s tým, že skúseného beka ešte čakajú ďalšie testy a pozorovania.

Borowiecki hrá v Nashville tretiu sezónu, na začiatku ročníka odohral za Predators jeden z dvoch zápasov v Prahe v rámci Global Series. Predtým dlho hrával za Ottawu. Patrí k dôrazným obrancom a na ľade plní predovšetkým defenzívne úlohy.

Montreal, Dallas Čítajte viac Bez Slafkovského, s fackou. Montreal dostal od Dallasu päťku
Premiérový gólový večer Juraja Slafkovského v NHL Fotogaléria - 19 fotiek Všetky fotky
Juraj Slafkovský oslavuje premiérový gól v NHL...

Tabuľky NHL

(šípkou dolu prepínate poradie v konferenciách a divíziách)

Standings provided by Sofascore
debata chyba
Viac na túto tému: #Nashville Predators #Mark Borowieck