Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

"Hej Slaf", veď zamávaj tým fanúšikom. Pozrite, ako mu skúsený spoluhráč radil

Juraj Slafkovský sa v noci tešil z prvého gólu v NHL. Dočkal sa v piatom zápase, keď proti Arizone zvyšoval na 4:0. Po presnom zásahu sa ohromne tešil a gratuloval mu prakticky každý jeden hráč zo zostavy Montrealu Canadiens.

21.10.2022 05:36
Slafko 1 hviezda Foto:
Slovenského útočníka po stretnutí vyhlásili za prvú hviezdu zápasu.
debata

Pre slovenského útočníka to bolo akési vyslobodenie. Po tom, ako strelecky exceloval na olympijských hrách, či svetovom šampionáte, sa na začiatku pôsobenia v zámorskej profilige na chvíľu „zasekol“. Aj preto si silný moment v Bell Center si mimoriadne užíval. Na ľade ale aj potom, ako z neho zišiel.

Kamery následne zachytili, ako si na striedačke sadol k asistentovi kapitána Brendanovi Gallagherovi a ten mu čosi začal šepkať. O pár sekúnd sa ukázalo, že skúsený, 30-ročný forward Slafkovskému radil, aby sa pekne pozrel do kamery a fanúšikom zakýval na veľkoplošnej obrazovke.

Samozrejme, 18-ročnému Košičanovi, ktorý rád koketuje s fanúšikmi i s médiami, viac nebolo treba a ihneď to spravil. Napokon bol z toho veľmi milý moment, ktorý dotváral celkovú situáciu po jeho premiérovom góle v NHL. Pozrite si video.

Premiérový gólový večer Juraja Slafkovského v NHL Fotogaléria - 19 fotiek Všetky fotky
Juraj Slafkovský oslavuje premiérový gól v NHL...
debata chyba
Viac na túto tému: #Montreal Canadiens #Juraj Slafkovský