Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Fanúšikovia Montrealu po dvoch zápasoch riešia Slafkovského. Pozrite, čo píšu

Montreal je najhokejovejšie mesto na svete. Vraví sa, že je jedno, či si tam zapnete televízny kanál číslo jedna, alebo päťdesiat, všade aj tak bude hokej. Fanúšikovia ho riešia deň i noc. A teraz už aj Juraja Slafkovského, ktorý má za sebou prvé dva zápasy v drese Canadiens.

15.10.2022 07:46
Juraj Slafkovský Foto:
Juraj Slafkovský.
debata (11)

Zozbierali sme pre vás ich ohlasy na sociálnych sieťach i fanúšikovských stránkach, v ktorých reagujú na vystúpenia slovenského supertalentu.

Čo píšu fanúšikovia Montrealu Canadiens…

  • Slafkovský jednoducho musí hrať s Dachom a Monahanom. S Dvorakom a Gallagherom to nedáva zmysel – nie je tam žiadna chémia. Chcem ho vidieť s Dachom!! Títo dvaja chlapci sú mladí a odvážni, keď budú spolu – počas najbližších rokov – rozvíjať chémiu, môže to byť len dobre! Najmä s Mešárom, ktorý by ich o dva, či tri roky, mohol doplniť!
  • Podľa mňa by Slafkovský mal skúsiť dominovať na farme v Lavale. Aspoň pár desiatok zápasov. Potrebuje si vybudovať sebavedomie a prispôsobiť sa severoamerické­mu štýlu.
  • Chlapec zatiaľ neukázal nič, čo by dokazovalo, že už je pripravený. Je len otázka času, kedy ho pošlú dole. Podľa mňa najneskôr za pár týždńov.
  • Juraj v tejto chvíli nie je postavený do pozície, aby mohol zapôsobiť. Hrá 10 minút s hráčmi, ktorí majú podpriemerné hokejové IQ. Zatiaľ sú to len dva zápasy v sezóne, nepochybujem, že „Slaf“ dostane viac príležitostí a nazbiera aj nejaké body.
Slafkovský proti Detroitu. Čítajte viac Bezzubý Montreal. Slafkovský a spol. sa v Detroite nezmohli ani na gól
  • NHL je maratónska súťaž, sezóna má 82 zápasov. Žiadny šprint. Slafkovský sa do toho dostane. Najväčším aspektom rozvojového vzdelávania bude nedostať sa príliš vysoko po víťazstvách alebo príliš nízko po prehrách. No vidím, že neprajníci sú dnes večer vonku v plnej sile.
  • Montrealskí supy tvrdia, že Slaf by mal dostať dole. Ja zasa, že ho treba dať do 1. útoku.
  • Desať minút a žiadna presilovka, to nie je v poriadku. Ak s ním chcú takto zaobchádzať, potom nech ho radšej pošlú do Lavalu.
  • Možno ešte nie je úplne pripravený, ale už teraz hrá lepšie, ako polovica našich „veteránov“.
  • Dal by som mu ešte sedem zápasov, ale v tých dvoch, ktoré som videl, neurobil nič, čo by mi navrávalo, že sem patrí. Lepšie bude, keď si vyskúša farmu, kde dostane viac minút a zažije rôzne herné situácie.
  • Prečo je Slaf v NHL, keď mu dávame 9–10 minút na zápas? Klub má len deväť zápasov, potom aktivuje jeho ročnú zmluvu. Radšej nech ho teraz pošle do AHL a privedie ho späť na posledných sedem duelov…
Slafkovský Čítajte viac Príkladný tímový hráč. Slafkovského gesto uchvátilo Ameriku
  • Nech odohrá ešte niekoľko zápasov na úrovni NHL, nech ochutná rýchlosť a to, ako sa hráči v profilige pripravujú, trénujú. Toto je absolútne najvyššia úroveň hokeja, akú kedy hral, ​​a nie je prekvapujúce, že potrebuje čas na adaptáciu. Stavím sa však, že keď bude Armia pripravený, Slaf pôjde na farmu.
  • Momentálne potrebuje veľa koučingu a myslím si, že pre neho bude jednoduchšie učiť sa hrať zámorský hokej pri osemnástich minútach v Lavale namiesto deviatich v Montreale.
Víťazný debut Juraja Slafkovského v NHL Fotogaléria - 27 fotiek Všetky fotky
Juraj Slafkovský počas zápasu proti Torontu...
11 debata chyba
Viac na túto tému: #Montreal Canadiens #Juraj Slafkovský