Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Skvelé správy zo zámoria. V NHL sa udržali Nemec, Regenda aj Ružička

Slovenskí hokejisti v kempoch pred štartom NHL zabodovali. Na otváracích súpiskách prvých tímov zostali pred úvodnými zápasmi novej sezóny obranca Šimon Nemec (New Jersey) aj útočníci Pavol Regenda (Anaheim) a Adam Ružička (Calgary).

10.10.2022 22:46 , aktualizované: 11.10.2022 00:04
727320816 Foto:
Šimon Nemec sa dokázal presadiť do prvého tímu New Jersey Devils.
debata (2)

Spolu s draftovou jednotkou Jurajom Slafkovským tak môžu mať Nemec a Regenda už v noci na štvrtok a na piatok premiéru v najprestížnejšej súťaži sveta.

Najmenej očakávaným je zotrvanie Nemca v kádri New Jersey, nakoľko pred začiatkom kempu sa mnoho expertov vyjadrilo, že na NHL ešte nie je pripravený. Diabli sa v prvom súboji sezóny predstavia v noci na piatok na ľade Philadelphie Flyers.

Juraj Slafkovský Čítajte viac Slafkovský si zahrá v NHL. Slovák prežil v Montreale posledné škrty

Útočníkovi Regendovi sa podarilo zavŕšiť neuveriteľnú cestu z Michaloviec a slovenskej extraligy až do NHL. Pred 170 dňami odohral posledný duel pod Tatrami a o necelého pol roka neskôr vstúpi medzi absolútnu hokejovú elitu. Anaheim privíta v noci na štvrtok na domácom štadióne Seattle Kraken.

Adam Ružička je v porovnaní s predchádzajúcou dvojicou hráčom s bohatými skúsenosťami z NHL. K 31 zápasom v základnej časti môže teraz pridať ďalšie. Finálne otváracie súpisky pred začiatkom sezóny zverejnili klubové weby.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Calgary Flames #Adam Ružička