Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Slafkovskému sa nedarilo, ľudia ho posielajú na farmu. Regenda ide bomby

Slovenský hokejista Juraj Slafkovský má za sebou ďalší prípravný duel v NHL. Žiaľ, nezažiaril v ňom, hoci dostal najviac priestoru zo všetkých hráčov.

05.10.2022 05:48
Juraj Slafkovský Foto: ,
Juraj Slafkovský.
debata (18)

A vedľa seba v útoku mal prvýkrát najväčšie hviezdy Montrealu – Nicka Suzukiho a Cola Caufielda. Napriek tomu jeho tím prehral s Ottawou 4:5.

Jednotka draftu sa vôbec nepresadila, nepripísala si žiadny kanadský bod a fanúšikovia Montrealu na sociálnych sieťach dokonca píšu, že pôsobila viac ako divák, ale nie ako hráč. Podľa nich Slafkovskému neďaleká farma v Lavale najbližšie mesiace neublíži.

Slafkovský strávil na ľade 22:24 minúty. Pripísal si dva hity, dve strely a jeden mínusový bod. Zo štyroch prípravných duelov má na konte jeden kanadský bod za prihrávku v zápase deň predtým proti Torontu. Bol to dosiaľ jeho jediný vydarený prípravný zápas.

Montreal čakajú do začiatku sezóny ešte dva prípravné zápasy – oba proti Ottawe. Je teda možné, že po nich mladý Košičan odíde do AHL – tento variant pripúšťajú aj GM Montrealu Kent Hughes či tréner Martin St. Louis.

Sezónu v Lavale zrejme začne aj Filip Mešár, ktorého tam poslali v utorok.

Naopak, až nečakane dobre sa darí inému Slovákovi. Pavol Regenda sa v noci zaskvel gólom a dvoma asistenciami. Prispel tak k víťazstvu Anaheimu nad Los Angeles 5:4.

Regenda skóroval v 37. min a vyrovnal na 4:4. V príprave si zapísal na konto tretí presný zásah. Pripomíname, že v lanskej sezóne nestupoval za extraligové Michalovce. Ak by sa mu podarilo prebojovať priamo do NHL, bola by to malá hokejová bomba.

Juraj Slafkovský a Filip Mešár v prípravnom dueli Fotogaléria - 4 fotky Všetky fotky
Juraj Slafkovský pred zápasom proti New Jersey.
18 debata chyba
Viac na túto tému: #Montreal Canadiens #Juraj Slafkovský