Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Tréner Montrealu o Slafkovskom: Dnešok bude pre neho veľkou skúškou

Tréner Montrealu Canadiens Martin St. Louis vyslal zaujímavý signál smerom k útočníkovi Jurajovi Slafkovskému pred prípravným duelom proti Torontu Maple Leafs.

03.10.2022 19:56
Juraj Slafkovský Foto: ,
Juraj Slafkovský z Montrealu pred brankárom New Jersey Mackenziem Blackwoodom v prípravnom zápase.
debata (2)

Podľa portálu habsetlnh.com Slafkovský zatiaľ nepotvrdil, že mu patrí miesto v prvom tíme Canadiens pre sezónu v NHL. A ak sa chce vyhnúť začiatku sezóny v nižšej súťaži American Hockey League, bude musieť ukázať viac.

Montreal disponuje pred štartom ročníka prebytkom útočníkov a Slovákovi tak môže reálne hroziť pôsobenie v tíme Laval Rocket v AHL.

Juraj Slafkovský, Filip Mešár Čítajte viac Slafkovský si obliekol dres Kanady, jeho aktivita gól nepriniesla. Regenda sa opäť zaskvel

„Dnešný večer bude pre neho veľkou skúškou. Predsezónne obdobie sa chýli ku koncu, takže uvidíme lepšie zostavy súperov a vyššiu kvalitu. Nemôžem sa dočkať, ako bude na ľade vyzerať proti súpiskám kalibru NHL,“ povedal na pondelňajšej tlačovej konferencii St. Louis.

Podľa habsetlnh.com môže byť v súvislosti so zotrvaním v prvom tíme pre Slafkovského práve duel proti Torontu rozhodujúcim. „Jeho výkon proti Leafs by v konečnom dôsledku mohol znamenať rozdiel medzi štartom v Montreale, alebo v Lavale,“ píše portál.

V prípade, ak sa Slafkovskému bude dariť, výrazne zvýši svoje šance na štart v NHL už v prvom zápase sezóny. Už o pár hodín sa dozvieme, či Slovák prehovorí do deja zápasu výraznejšie, ako pri predchádzajúcich prípravných dueloch v drese Canadiens.

Hokejisti Montrealu na profilových fotkách Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
Útočník Juraj Slafkovský
šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #NHL #Juraj Slafkovský