Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Skvelý debut Kelemena. Za Arizonu skóroval hneď v úvode prípravy NHL

Slovenský hokejista Miloš Kelemen sa tešil z gólu hneď v prvom zápase v drese Arizony. Coyotes v prípravnom zápase na novú sezónu NHL prehrali so St. Louis Blues 4:5.

25.09.2022 09:04
725910312 Foto:
Miloš Kelemen (vpravo) v zápase proti St. Louis Blues.
debata (1)

Dvadsaťtriročný útočník, ktorý bojuje o miesto v prvom tíme, sa presadil v 22. minúte, keď prekonal Joela Hofera a vyrovnal na 2:2. Arizona viedla 4:3, ale Blues dvomi gólmi v závere strhli víťazstvo na svoju stranu.

Kelemen nastúpil vo štvrtej formácii Arizony spoločne s mladíkmi, ktorých klub draftoval tento rok, Conorom Geekiem a Julianom Lutzom a okrem gólu zaznamenal aj plusový bod a tri strely na bránku. Zápas sa hral v meste Wichita v štáte Kansas, kde majú svoj domov hokejisti tímu ECHL Wichita Thunder.

V ďalších dueloch už bez slovenskej účasti vyhrala Philadelphia Flyers nad Bostonom Bruins 2:1 a Toronto Maple Leafs najskôr zdolalo Ottawu Senators 4:1 a v druhom zápase s tým istým súperom prehralo 2:4.

Výsledky:
Toronto Maple Leafs – Ottawa Senators 4:1, Philadelphia Flyers – Boston Bruins 2:1, Toronto Maple Leafs – Ottawa Senators 2:4, Arizona Coyotes – St. Louis Blues 4:5 /KELEMEN za Coyotes 1+0/

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #NHL #Arizona Coyotes #Miloš Kelemen