Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Nemcovej akcii chýbal len gól. Chromiak skóroval, Regenda čelil Kelemenovi

Slovenský obranca Šimon Nemec odohral druhý zápas v drese New Jersey na turnaji nádejí Prospects Challenge v Buffale. Jeho tím po víťazstve nad Montrealom nestačil na domácich Sabres, ktorým podľahol 4:7.

18.09.2022 07:33
Šimon Nemec Foto:
Šimon Nemec pózuje s dresom New Jersey Devils.
debata

Draftová dvojka po dvoch asistenciách nebodovala. Po vyrovnávajúcom góle Buffala na 1:1 sa zaskvela krásnou prihrávkou na Aarneho Talvitieho, ktorej chýbala gólová bodka.

Podľa klubového webu pôsobil Nemec vo väčšej pohode ako v prvom zápase, v situáciách, keď sa tím dostal pod tlak či súper do protiútokov, mu nechýbala rozvaha.

„Bolo vidieť, že medzi ním a Alexandrom Holtzom sa začína vytvárať chémia. Aj keď v presilovej hre Holtz neskóroval, Nemec ho viackrát ponúkol prihrávky na strely,“ napísala stránka Devils.

Fínsko Slovensko Šimon Nemec Čítajte aj Po tvrdom náraze mu spadla prilba. Ruský pomstiteľ sa pobil za Nemca

Najviac zo slovenských nádejí sa zaskvel Martin Chromiak z Los Angeles, ktorý strelil dva góly v krátkom slede do siete Vegas na turnaji v San Jose Rookie Faceoff.

Za stavu 2:4 nimi zavelil k obratu, ktorý Kings dokonali v samostatných nájazdoch a vyhrali 5:4. Prispel k tomu aj brankár Dávid Hrenák, ktorý kryl dva nájazdy.

Za Anaheim si zahral Pavol Regenda, nastúpil proti Milošovi Kelemenovi z Arizony. Tá vyhrala 2:1, Slováci nebodovali.

Rovnako sa do štatistík nezapísal ani Adam Sýkora, ktorý sa predstavil v prípravnom stretnutí, v ktorom jeho New York Rangers podľahol Philadelphii 1:5.

Filip Mešár Čítajte viac Dráma v dueli Slovákov. Mešár sa opäť zaskvel gólom, Nemec zožal chválu
debata chyba
Viac na túto tému: #Šimon Nemec #Miloš Kelemen #Martin Chromiak #Pavol Regenda