Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Hyenizmus fanúšikov v NHL. Českej hviezde pripomenuli smrť syna

Hviezda Bostonu Bruins David Pastrňák prišla o ani nie týždňového potomka vlani v júni.

09.05.2022 10:00
David Pastrňák. Foto: ,
David Pastrňák.
debata

Životnú tragédiu teraz českému útočníkovi Pastrňákovi nechutným spôsobom pripomenuli priaznivci Caroliny Hurricanes. Proti tomuto tímu stojí Boston v štvrťfinálovej sérii vo východnej konferencii.

Na sociálnych sieťach sa rozšírila informácie, že Pastrňák v druhom zápase série nechtiac vyradil z hry brankára Hurricanes Anttiho Raantu.

Miloš Kelemen. Čítajte viac Vyše poldruha milióna za dva roky. Slovák sa upísal v NHL Arizone

V priebehu dňa sa na oplátku niekto rozhodol prepísať profil hokejistu na internetovej encyklopédii Wikipedia. „Viggo sa narodil 17. júna. Šesť dní nato ho otec zastrelil,“ bolo napísané niekoľko minút na internete.

„Ak si niekto myslí, že som im brankára zranil úmyselne, nerozumie hokeju,“ komentoval celú situáciu Pastrňák. Zastali sa ho aj priaznivci Bruins.

„Váš kapitán tiež prišiel o dcéru. Ako by ste, vy kreténi, reagovali, keby sme niečo také urobili vám?“ pripomenul jeden z fanúšikov štyri roky starú udalosť hokejistu Jordana Staala. Malé dcérka mu vtedy zomrela na vrodenú vadu.

NHL: Útočníci, ktorých bod v NHL vyšiel najdrahšie Fotogaléria - 21 fotiek Všetky fotky
1. Tyler Seguin - Dallas Stars
13 000 000...

Rodák z Havířova pritom v minulosti niekoľkokrát dokázal, že ani v najmenšom nie je zlý chlapík a nevynecháva žiadnu príležitosť pomôcť ľuďom v okolí.

Napríklad si nechal ostrihať dlhé vlasy kvôli charite, slobodnej matke daroval automobil. Nedávno začal vyrábať vlastné cestoviny, pričom výťažok z ich predaja putuje na podporu výskumu a starostlivosť o deti s rakovinou.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #NHL #Boston Bruins #Daniel Pastrňák