Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Tatar aj Fehérváry sú v karanténe. Na ľad sa dostal iba Studenič

Hokejisti New Jersey v zostave so slovenským útočníkom Mariánom Studeničom zvíťazili v stretnutí zámorskej NHL na ľade Washingtonu 4:3 po predĺžení.

03.01.2022 07:06
Marián Studenič Foto: ,
Marián Studenič sa snaží odobrať puk hráčom Washingtonu.
debata

V zápase sa z trojice slovenských korčuliarov napokon predstavil iba jeden, Studeničov spoluhráč Tomáš Tatar a obranca domácich Capitals Martin Fehérváry nehrali, pretože sú v karanténe.

Devils vyhrali tretí zápas za sebou, rozhodol o tom v predĺžení švajčiarsky útočník Nico Hischier. Studenič nebodoval, odohral 13:29 min a na bránku lídra Východnej konferencie vyslal jednu strelu.

New Yorku Rangers zvíťazil doma nad Tampou Bay Lightning 4:0. Na triumfe sa podieľal hetrikom švédsky útočník Mika Zibanejad, tri asistencie zaznamenal Chris Kreider. Slovenský obranca hostí Erik Černák strávil na ľade 18:34 minút a do štatistík si pripísal jednu strelu na bránku a päť hitov. Do zostavy Tampy sa vrátil po takmer mesačnej pauze zavinenej zranením.

Boston dosiahol druhé víťazstvo po sebe, keď triumfoval na ľade Detroitu 5:1 a preskočil ho v tabuľke Východnej konferencie. Pittsburgh zdolal v prestrelke San Jose 8:5, Bryan Rust sa podieľal na triumfe tromi gólmi a dvoma asistenciami, hetrik dosiahol aj jeho spoluhráč Evan Rodrigues. Penguins natiahli víťaznú sériu na osem zápasov.

NHL – výsledky:
New York Rangers – Tampa Bay 4:0, Pittsburgh – San Jose 8:5, Detroit – Boston 1:5, Colorado – Anaheim 4:2, Washington – New Jersey 3:4 pp, Vegas – Winnipeg 4:5 pp, Chicago – Calgary 1:5


Standings provided by SofaScore LiveScore
debata chyba
Viac na túto tému: #New Jersey Devils #Marián Studenič