Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Nepríjemná správa z Bostonu. Chára netrénoval, čaká na ortieľ lekárov

Zdeno Chára vynechal úvodný tréning Bostonu Bruins po príchode do Toronta, kde sa rozbehne play off hokejovej NHL.

28.07.2020 07:31
Zdeno Chára Foto: ,
Kapitán Bruins Zdeno Chára počas tréningového kempu v Bostone.
debata

Slovenský kapitán „medveďov“ nemohol ísť v pondelok na ľad, pretože tím nedostal jeho nedeľňajšie výsledky testu na koronavírus.

Štyridsaťtriročný obranca netrénoval s Bruins prvýkrát, odkedy sa tím vrátil začiatkom júla po pauze na ľad. „Tím nedostal výsledky Zdenovho testu a po porade s lekármi sme sa rozhodli, že kým ich nedostaneme, nebude s tímom trénovať,“ uviedli Bruins na sociálnej sieti Twitter.

Najstarší hráči v histórii NHL (k 8. júnu 2020) Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
1. Gordie Howe (Kanada) - 52 rokov, 11 dní.

Dobrou správou pre Boston je, že premiérovo s tímom trénoval Čech David Pastrňák, so 48 gólmi spolu s Alexandrom Ovečkinom najlepší strelec základnej časti súťaže pred jej prerušením.

Hokejisti a členovia realizačných tímov 24 klubov, ktorých sa týka reštart NHL, odleteli v nedeľu do Toronta a Edmontonu, kde vyvrcholí sezóna. V tzv. hub cities sú izolovaní od zvyšku sveta a každý deň absolvujú testy na COVID-19.

Šestnásť tímov (osem v každej konferencii) čaká od soboty 1. augusta predkolo play off, v ktorom budú bojovať o účasť v 1. kole vyraďovačky, najlepších osem tímov po základnej časti zatiaľ bude hrať v dvoch skupinách o čo najlepšie nasadenie v play off.

debata chyba
Viac na túto tému: #Zdeno Chára #Boston Bruins #David Pastrňák