Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Večná spomienka. Vdova po Caveovi urobila dojímavé gesto

Jeho boj o život sledovala celá NHL. Kanadský hokejista Colby Cave mal začiatkom apríla náhle krvácanie do mozgu a hospitalizovali ho na jednotke intezívnej starostlivosti v torontskej nemocnici.

20.06.2020 17:34
debata
Colby Cave v drese Edmontonu. Foto: SITA/AP, Jason Franson
Colby Cave Colby Cave v drese Edmontonu.

Odstránili mu nezhubný nádor a po operácii zostal v umelom spánku. Po niekoľkých dňoch prišla smutná správa. Dvadsaťpäťročný hráč Edmontonu zomrel.

Do poslednej chvíle verila v zázrak aj jeho manželka Emily, ktorej pomáha vyrovnať sa so žiaľom aj sociálna sieť Instagram. Smútiaca vdova sa rozhodla, že spomienku na manžela si zveční tetovaním.

Použila vetu z jeho textu v liste, ktorý jej manžel napísal ráno pred svadbou – aj s rukopisom svojej lásky. „Milujem ťa celým svojím srdcom, Em,“ pribudlo na jej ruke.

S blížiacim sa Dňom otcom priznala, že by z Colbyho bol skvelý otec a na túto rolu sa veľmi tešil. Príspevok ukončila slovami, že je o deň bližšie k stretnutie v nebi.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

I love you with all my heart, Colb. This is Colb’s handwriting and from the letter he wrote me on our wedding morning. I miss you with all my heart & every cell in my body. Thank you Caitlyn for being an incredible friend during this unbearable time. The countless support, big or small, meals, making appointments to make me “feel more human”. She knew I wanted this done after briefly mentioning it, arranged the appointment, and then texted me the time. She did it all because I didn’t have the energy or strength too. Jon, I can’t thank you enough for this special gift. It’s beautiful and is something I’ll cherish forever. It truly is perfect. I had been asking for signs from Colb since he passed. I’ve been lucky to receive a handful of them. There was one that was going to be hard and unique to receive. I had pushed it aside until Jon shared he has a new baby girl, her name is Charlie. Charlie was the name Colb and I were going to name our daughter if we had one. Charlie Grace Cave. I couldn’t help but think that was Colb’s way of holding my hand from heaven during that appointment and this weekend, knowing I needed to hear that name in that special moment. With Fathers Day coming up this Sunday, it’s days like that where the “secondary grief and losses” are very hard and emotional. Colb would have been an incredible Dad. He wanted to be a Dad more than anything. Colb was and continues to be an incredible husband. Agape, Colb. You have all my heart, always. One day closer to seeing you in Heaven ✨

Príspevok, ktorý zdieľa Emily Cave (@em.cave),

Cave v prerušenej sezóne pendloval medzi Edmontonom a farmárskym tímom v AHL z Bakersfieldu. V NHL odohral 67 zápasov, okrem Oilers obliekal aj dres Bostonu. Úprimnú sústrasť vyjadril rodine aj kapitán Bruins Zdeno Chára.

„Sme vďační za čas, ktorý sme strávili s takou špeciálnou osobou, akou bol Colby. Bol to skvelý spoluhráč a priateľ, bude nám veľmi chýbať,“ uviedol po smutnej správe slovenský obranca.

debata chyba
Viac na túto tému: #Edmonton Oilers #Colby Cave