Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Vytrvalosť a oddanosť hokeju. Chára a Sekera sú v nominácii na prestížnu cenu

Dvojica slovenských hokejistov Zdeno Chára a Andrej Sekera sa dostala do širšej nominácie na Bill Masterton Memorial Trophy. Ocenenie udeľujú každoročne v NHL za vytrvalosť, športový prístup a oddanosť hokeju.

28.03.2019 20:53
Andrej Sekera Foto: ,
Andrej Sekera (v strede) so spoluhráčmi z Edmontonu.
debata

Štyridsaťdvaročný Chára tento týždeň predĺžil zmluvu s Bostonom Bruins a absolvuje 22. sezónu v profilige. Je najdlhšie slúžiacim kapitánom v lige spomedzi aktívnych hráčov. Na ocenenie ho nominovali aj pred dvomi rokmi. Informácie zverejnil oficiálny web Bostonu.

Obranca Edmontonu Oilers Sekera má za sebou náročné obdobie. Po minulej sezóne si zranil achilovku a do hry sa vrátil až vo februári.

Okrem dvojice Slovákov sa do menoslovu dostali napríklad útočník San Jose Sharks Joe Thornton či brankár Chicaga Blackhawks Corey Crawford.

Na Bill Masterton Memorial Trophy nominuje každý klub jedného hráča, víťaza vyberú s finálovej trojky a vyhlásia po sezóne na ceremoniáli v Las Vegas.

TV Pravda: Šéf slovenského hokeja Martin Kohút pochvaľuje pripravenosť Bratislavy a Košíc pred blížiacimi sa MS na Slovensku

Video
debata chyba
Viac na túto tému: #Zdeno Chára #Andrej Sekera #Bill Masterton Memorial Trophy