Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Z násilníka obeť? Priateľka potrestaného Watsona poprela, že by jej ublížil

Priateľka amerického hokejistu Austina Watsona, ktorý dostal v NHL dištanc za domáce násilie, poprela, že by k nej bol útočník Nashvillu hrubý.

14.10.2018 12:15
Austin Watson Foto: ,
Austin Watson v drese Nashvillu.
debata

Jenn Guardinová uviedla, že za júnový incident, po ktorom dvadsaťšesťročného hráča zatkla polícia, mohlo jej správanie pod vplyvom alkoholu.

„Austin Watson ma nikdy neudrel a nikdy by to neurobil. Ani sa ku mne nesprával hrubo. Za to, že pri tom vtedy zasahovala polícia, mohlo moje správanie a moja opitosť,“ uviedla Guardinová vo vyhlásení niekoľko mesiacov po incidente.

„Mám šťastie, že Austin stojí stále pri mne v dlhoročnom boji s alkoholizmom,“ dodala s tým, že sa snaží závislosti zbaviť s pomocou Anonymných alkoholikov.

Watsona obvinili z domáceho násilia po hádke s Guardinovou. S matkou svojho niekoľkomesačného dieťaťa sa nepohodol na benzínovej stanici a priznal, že do nej strčil. Keď policajti uvideli na tele Guardinovej červené fľaky, hokejistu zatkli.

Počas júlového súdu Watson vinu nepoprel, dostal trojmesačnú podmienku a nariadenie absolvovať 26 hodín preventívneho kur­zu.

V prípade porušenia podmienky mu hrozí až rok väzenia. Ak podmienkam vyhovie, jeho prehrešok vymažú z trestného registra.

V polovici septembra dostal zákaz štartu na 27 zápasov NHL. Tento týždeň mu arbitráž trest znížila na 18 stretnutí, takže sa do zostavy Nashvillu môže vrátiť 15. novembra. Watson hrá za Predators celú kariéru, vlani podpísal trojročný kontrakt na 3,3 milióna dolárov.

debata chyba
Viac na túto tému: #Nashville Predators #Austin Watson