Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Polonahý spev Boney M či choreografia. Pozrite si hostinu Ovečkinovcov

Jeden z najlepších hokejových útočníkov súčasnosti Alexander Ovečkin počas ostatného víkendu pripravil pre priateľov a známych svadobnú hostinu, aj keď sa s Anastasiou Šubskou zosobášil už v lete minulého roka.

10.07.2017 12:55
debata

Medzi hosťami nechýbali ani hokejisti Dmitrij Orlov, Jevgenij Kuznecov Vladimir Tarasenko či Iľja Kovaľčuk. Pozvanie prijal aj známy ruský džezový spevák Josif Kobzon a hostí zabávala aj časť niekdajšej vynikajúcej popovej skupiny Boney M.

Pri piesni Rasputin sa Ovečkin neovládol, už bez košele na pódiu sa dostal k mikrofónu a pokúsil sa o spev časti tejto piesne. To však nebolo z oslavy Ovečkinovcov všetko, keďže hostia mali možnosť vzhliadnuť aj baletné vystúpenie a manželia predviedli aj vlastnú tanečnú choreografiu na pieseň „Everything I Do“ od Bryana Adamsa.

Oslava sa konala symbolicky 8. júla na Deň rodiny, lásky a vernosti. Navyše, Ovečkin nosí na drese číslo 8.

Tridsaťjedenročný krídelník Alexander Ovečkin je trojnásobný majster sveta, na svojom konte má zo svetových šampionátov aj dve strieborné a tri bronzové medaily. V zámorí hrá od leta 2005, výhradne za Washington.

V profilige, do ktorej sa dostal ako draftová jednotka z júna 2004, odohral zatiaľ 921 zápasov základnej časti s bilanciou 558 gólov a 477 asistencií, v play off pridal 97 štartov (46+44).

debata chyba
Viac na túto tému: #Alexander Ovečkin