Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Price sa zranil. Šanca pre Budaja

Slovenský gólman Peter Budaj sa po stredajšom domácom zápase Montrealu proti Detroitu (1:2 po predĺžení) v zámorskej hokejovej NHL pravdepodobne predstaví v bránke Canadiens aj vo štvrtok na ľade Pittsburghu.

27.02.2014 14:14
Budaj, Montreal, NHL Foto:
Zákrok brankára Montrealu Petra Budaja.
debata

Tímová jednotka Carey Price totiž má zdravotné problémy v dolnej časti tela. Informoval o tom tréner „Habs“ Michel Therrien. Price sa zranil v stredajšom tréningu, keď čelil len jednej strele počas nácviku presilových hier.

Podľa portálu TSN.ca sa kanadský brankár zranil ešte počas ZOH 2014. Therrien potom spresnil, že Price mal problémy ešte pred zimnými olympijskými hrami a počas turnaja v Soči sa jeho stav zhoršil.

Peter Budaj v stredajšom zápase proti Red Wings inkasoval jeden gól v riadnom hracom čase a ďalší v predĺžení. Vedenie klubu povolalo z farmy v Hamiltone Dustina Tokarského, ktorý kryje Slovákovi chrbát.

Tvrdenia Canadiens vyvrátil tréner Detroitu Mike Babcock, ktorý na ZOH 2014 priviedol výber Kanady k zlatej medaile. „Neviem nič o zranení Careyho Pricea. Jediné, čo viem, že za nás chytal veľmi dobre,“ povedal Babcock.

debata chyba
Viac na túto tému: #Montreal Canadiens #Peter Budaj #Carey Price